Copil LOVIT de un coleg la şcoală

Copil LOVIT de un coleg la şcoală
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Un elev în vârstă de 13 ani de la Şcoala Generală nr. 40 a ajuns la spital după ce, susţine el, a fost lovit de un coleg. Totul s-a întâmplat în sala de clasă, în timpul pauzei. Se pare că unul dintre elevi se uita pe geam, în curtea şcolii, unde aveau loc activităţi de Halloween, iar celălalt elev a vrut să îi ia locul.

“Copilul meu a cedat şi i-a lăsat locul la fereastră colegului. Cu toate acestea, elevul respectiv nu s-a mulţumit şi mi l-a lovit cu picioarele. El a vrut să se apere şi aşa a fost lovit peste degete. Nu este prima dată când acel băiat este agresiv cu colegii săi”, ne-a povestit Marcela Turcu, mama elevului agresat.

Copilul a fost dus la spital, unde a fost anesteziat pentru ca medicii să îi poată pune la loc osul dislocat. Ulterior, i-a pus mâna în ghips şi a rămas internat patru zile. Acum, părinţii săi vor să depună plângere la poliţie şi la Inspectoratul Şcolar Judeţeean. “Vrem să plătească pentru ce a făcut, Un punct scăzut la purtare nu este suficient. Oricând îl poate lovi pe fiul meu sau pe ceilalţi copii”, a completat Marcela Turcu.

Femeia susţine că nu a fost contactată de nimeni de la şcoală, iar mama elevului agresiv a dat vina chiar pe cel care acum are mâna în ghips.

Cum incidentul a avut loc în incinta şcolii, conducerea unităţii de învăţământ a declarat, luni dimineaţă, că va deschide o anchetă, chiar dacă incidentul li se pare minor. Mai mult, conducerea şcolii nu a anunţat Inspectoratul Şcolar imediat după incident, ci după patru zile. Cu toate acestea, cei de la ISJ susţin că nu este o muşamalizare a cazului şi că vor deschide totuşi o anchetă pentru a stabili ce s-a întâmplat de fapt în şcoală.

Citit 5028 ori Ultima modificare Marți, 01 Noiembrie 2016 11:22

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.