„Şi eu vreau să fiu vedetă”, la final

„Şi eu vreau să fiu vedetă”, la final
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Cea de-a treia ediţie a concursului „Şi eu vreau să fiu vedetă” a luat sfârşit. Cum era şi normal, s-a desemnat, în urma voturilor de pe site-ul www.viata-libera.ro, câştigătorul ediţiei.

Este vorba despre un căţel, care s-a înscris în concurs cu un motto: „Eu nu sunt egoist, dacă am să câştig, împart cu alţii!”.

Câştigătorul nostru, pe care îl puteţi vedea în fotografie, s-a bucurat de un uriaş val de simpatie din partea cititorilor şi a avut nu doar cel mai mare punctaj ci, mai important, cel mai mare număr de voturi valide!

Vă reamintim că în regulamentul de concurs am precizat clar, negru pe alb, că puteţi vota o singură dată de la acelaşi calculator, iar în caz contrar poza va fi descalificată.

Câştigătorul este invitat la redacţie joi, 30 iulie, la ora 11,00, pentru a deveni vedetă cu acte în regulă. Aici îl aşteaptă prima provocare din cariera de vedetă pe care, desigur, i-o dorim cât mai lungă.

La redacţia ziarului „Viaţa liberă” va primi diploma de vedetă şi va face primul pas către statutul de veritabil star. Concret, căţelul desemnat învingător de cititorii noştri va fi modelul unui minipictorial, iar stăpâna sa ne va acorda un interviu din care să aflăm totul despre proaspăta noastră vedetă. Să nu uităm nici de premiul-surpriză oferit de Fundaţia ROLDA, care va ajunge la câştigător tot joi.

Pentru moment, punem punct concursurilor dedicate vedetelor necuvântătoare. Vă promitem însă că vom reveni cu ele, pentru că, nu-i aşa, prietenii noştri cu patru lăbuţe, coadă sau pene îşi merită locul lor în ziar!

Citit 1443 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.