Mesajul prefectului Gabriel Panaitescu pentru gălățeni și lucrătorii din structurile MAI

Mesajul prefectului Gabriel Panaitescu pentru gălățeni și lucrătorii din structurile MAI
Evaluaţi acest articol
(9 voturi)

În prag de Crăciun, prefectul de Galați, Gabriel Aurelian Panaitescu, a ținut să le transmită un gând bun gălățenilor și angajaților din structurile MAI. Redăm, mai jos, mesajul reprezentantului Guvernului în teritoriu pentru locuitorii de la malul Dunării: 

„La ora bilanțului de sfârșit de an, țin să mulțumesc tuturor celor care au contribuit, într-un fel sau altul, la buna desfășurare a activităților socio-economice din județul Galați, fie că au fost acțiuni curente, fie că au fost intervenții în situații speciale. Apreciez în mod deosebit solidaritatea și sprijinul primit în efortul nostru de limitare şi înlăturare a efectelor inundaţiilor din această toamnă. Lucrătorilor din structurile Ministerului Afacerilor Interne le mulțumesc pentru felul în care au acționat la inundații și pentru că au vegheat la aplicarea întocmai a legii în tot ceea ce au întreprins în 2016, mai ales pentru contribuția la buna desfășurare a alegerilor parlamentare din acest an. În egală măsură, le mulțumesc cetățenilor care au înţeles că respectarea legii înseamnă respect pentru semeni și că, pentru o societate puternică, avem nevoie de armonie și coeziune.

Tuturor gălăţenilor le transmit Sărbători Fericite, în pace, alături de cei dragi, și un An Nou 2017 cu sănătate și prosperitate, cu proiecte mari și împliniri pe măsură, în familie și în întreaga noastră comunitate. 

La mulți ani!”

Citit 3630 ori Ultima modificare Sâmbătă, 24 Decembrie 2016 21:53

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.