Poliţia locală, prezentă în stradă de REVELION

Poliţia locală, prezentă în stradă de REVELION
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Pentru menţinerea unui climat de ordine şi siguranţă publică în rândul gălăţenilor şi pentru fluidizarea traficului rutier, cu ocazia desfăşurării, pe esplanada de la Sala Sporturilor, a petrecerii de Revelion, Poliţia Locală Galaţi va acţiona în zonă cu efective sporite.

Astfel, 13 patrule de ordine publică şi siguranţă rutieră vor intra în dispozitiv, începând cu ora 18,00 şi vor avea în atenţie următoarele aspecte: supravegherea grupurilor de persoane (minori, tineri) care tulbură ordinea şi liniştea publică, identificarea şi luarea măsurilor legale împotriva celor care efectuează acte de comerţ fără a deţine autorizaţii legale, înlăturarea persoanelor aflate în stare de ebrietate, fluidizarea traficului rutier şi prevenirea opririlor şi staţionărilor neregulamentare în zona de desfăşurare a petrecerii de Revelion.

De asemenea, în ultima zi din 2016, dar şi la început de an, agenţii Poliţiei Locale (patrule pedestre şi auto) vor fi prezenţi pe toată raza municipiului Galaţi. Poliţiştii locali vor acţiona pentru asigurarea unui climat de ordine şi linişte publică.

Citit 1351 ori Ultima modificare Joi, 29 Decembrie 2016 19:45

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.