Atac in "cuibuşorul de nebunii". Experienţa teribilă a unei prostituate din Galaţi

Atac in "cuibuşorul de nebunii". Experienţa teribilă a unei prostituate din Galaţi
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Atacul a avut loc într-un apartament de pe strada Portului, unde tânăra, în vârstă de 18 ani, oferea servicii sexuale pe bani. Principalul suspect al jafului este un brăilean care a văzut anunţul postat de fată pe internet şi care ar fi ameninţat-o cu un cuţit să îi dea un telefon mobil foarte scump. Autorul este în prezent arestat.

A venit la Galaţi pentru plăceri promise pe internet de o tânără şi a ajuns după gratii, riscând să facă puşcărie câţiva ani buni. Este vorba de un tânăr de 22 de ani, din Brăila, principalul suspect al unui jaf ca în filme, comis în Galaţi, în preajma sărbătorilor. Poliţia a ajuns la brăileanul originar din localitatea Salcia în urma unei reclamaţii făcute de un bărbat, care a susţinut că prietena sa a fost ameninţată cu un cuţit în propriul apartament de către un individ necunoscut, care i-a cerut telefonul.

Mergând pe firul lucrurilor, anchetatorii au aflat că, de fapt, prietena, o vasluiancă de 18 ani, locuia într-un apartament închiriat în zona Portului, unde se prostitua cu diverşi bărbaţi, care o contactau în baza unor anunţuri postate pe internet. Aşa a ajuns să stea faţă în faţă şi cu cel care avea să o atace, Valentin Noni Huiu, care sunat la uşa ei chipurile cu intenţia de a beneficia de serviciile promise. Numai că nu a fost aşa şi, cum a păşit în casă, i-a cerut tinerei toţi banii, ameninţând-o cu un cuţit. Cum aceasta nu avea „lichidităţi”, i-a pus în palmă un telefon mobil, estimat la suma de 750 de euro, după care vizitatorul a fugit.

Poliţia i-a dat însă de urme. „Poliţiştii gălăţeni au identificat şi reţinut bărbatul bănuit de comiterea infracţiunii de tâlhărie, un brăilean de 22 ani, care în acea seară, împreună cu trei bărbaţi cu vârste cuprinse între 23 şi 27 ani, din comuna Salcia, judeţul Brăila, s-a deplasat în Galaţi, cu un autoturism, cu intenţia de a întreţine relaţii sexuale cu tânăra. S-a stabilit că ceilalţi trei bărbaţi nu au participat la comiterea infracţiunii cercetate în cauză”, precizează subinsp. Andreea Rogojină, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

În baza probatoriului, brăileanul a fost prezentat instanţei de judecată care a admis propunerea procurorilor de arestare preventivă. Acesta va sta după gratii 30 de zile şi este cercetat pentru tâlhărie.

Citit 11499 ori Ultima modificare Joi, 05 Ianuarie 2017 17:53

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.