Ziua 9. ”Fie chiciură sau vânt, dăm cu hoţii de pământ!” | FOTO și VIDEO
Foto: Foto ”Viața liberă”, Anca Melinte

Ziua 9. ”Fie chiciură sau vânt, dăm cu hoţii de pământ!” | FOTO și VIDEO
Evaluaţi acest articol
(27 voturi)

În ger pătrunzător, sub o ploaie cu gheaţă, peste o sută de gălăţeni adunaţi în piaţeta din coasta sediului PSD au scandat: „Nu plecăm!”, hotărâţi să nu renunţe la protestul care a ajuns în cea de-a noua zi.

„Fie chiciură sau vânt, dăm cu hoţii de pământ!”, au strigat, înfruntând bucăţelele reci de gheaţă care-i bombardau nemilos.

Cel mai impresionant moment a fost când unul dintre protestatari a scris în covorul alb, aşternut pe asfalt, mesajul atâtor zile de protest „#Rezistăm – Galaţi”. Şi pentru ca literele săpate să nu fie şterse de ploaia gheţată care nu se mai oprea, au fost conturate cu sare.

Video Anca Melinte:

În rest, mesajele protestatarilor au fost aceleaşi: „Vă dăm suta înapoi numai să scăpăm de voi”, „Iliescu nu fi trist, Liviu Dragnea-i comunist”, „Guvern penal, marş la tribunal”. Şi cel mai important, un gând pentru cei de-acasă: „Nu staţi la căldură, şi acolo vă fură!”.

Pensionari susținători ai Guvernului Grindeanu au ieșit și ei în stradă miercuri, 8 februarie, pentru a cere DEMISIA șefului statului, Klaus Iohannis | VIDEO - CLICK AICI PENTRU DETALII

Foto galerie ”Viața liberă”, Marius Prisacariu:

Citit 14340 ori Ultima modificare Joi, 09 Februarie 2017 01:16

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.