Noaptea, ca hoţii, la Spitalul Judeţean | Un bărbat le-a furat televizorul medicilor de la Urgenţe (VIDEO)

Noaptea, ca hoţii, la Spitalul Judeţean | Un bărbat le-a furat televizorul medicilor de la Urgenţe (VIDEO)
Fereastra pe unde televizorul a fost scos
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

Un bărbat aparent tânăr a intrat în curtea Spitalului Judeţean, în miez de noapte, a furat un televizor din Unitatea de Primire Urgenţe (UPU) şi s-a făcut nevăzut. Toată operaţiunea a durat doar câteva minute, aşa cum reiese din înregistrările video. Din filmări se vede cum hoţul fuge prin curtea spitalului, cu televizorul la subsuoară. Incidentul a avut loc în noaptea de marţi spre miercuri, cu doar câteva minute înainte de miezul nopţii. Televizorul se afla în camera medicilor specialişti de la UPU, chiar pe pervaz. Profitând de faptul că geamul era deschis şi că în încăpere nu se afla nimeni, bărbatul a furat aparatul, a cărui valoare era de aproximativ 1.000 de lei.

"Televizorul fusese cumpărat din banii medicilor. Nu este pentru prima oară când au loc incidente de acest gen. Cum camera nu este niciodată închisă, medicii se mai trezesc cu necunoscuţi aici. Acum aproape doua luni, a mai fost o tentativă de spargere", a spus dr. Angel Trifan, medic-şef UPU-SMURD Galaţi.

Cazul a intrat şi în atenţia poliţiştilor, care fac cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat. Poliţiştii nu exclud ca hoţul să fi avut un complice, care să-l fi aşteptat la gardul spitalului. De sancţiuni nu a scăpat nici agentul de pază aflat la poarta unităţii. Acesta a fost amendat contravenţional cu suma de 200 de lei, pentru neglijenţă.

 

 

Citit 12920 ori Ultima modificare Joi, 02 Martie 2017 17:45

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.