Spectacol unic cu Loredana Groza

Spectacol unic cu Loredana Groza
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Loredana începe pe 1 martie turneul naţional “Sentimente”, care va cuprinde concerte în mai multe oraşe din România. Artista va concerta pe 14 martie în Galaţi, la Casa de Cultură a Sindicatelor, de la ora 19,30. 

În noiembrie anul trecut, Loredana a susţinut, pentru al cincilea an consecutiv, un concert grandios la Sala Palatului. Show-ul „Sentimente” a fost asemenea unei uşi deschise direct în sufletul artistei. Loredana a uimit, ca de fiecare dată, audienţa cu un show complex, un spectacol multisenzorial.

Artista care a revoluţionat arta spectacolului în România vă aduce o primăvară de sentiment, adaptând producţia de la Sala Palatului pentru toţi cei care nu au putut ajunge în Bucureşti. Cu o carieră de 30 de ani, Loredana s-a reinventat şi a inovat continuu, aşa cum nu a mai făcut-o vreun alt artist român. 

Biletele pentru concertul pe care Loredana îl va susţine în Galaţi se găsesc la Casa de Cultură a Sindicatelor şi online, pe eventim.ro, bilete.ro. În funcţie de categorie, preţul unui bilet este de 150 de lei (categoria VIP) , 100 de lei (categoria I) şi 80 de lei (categoria a II-a).

Citit 1311 ori Ultima modificare Joi, 02 Martie 2017 17:28

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.