Un pensionar din Galaţi care a tăiat cu sabia un poliţist va sta şapte ani după gratii

Un pensionar din Galaţi care a tăiat cu sabia un poliţist va sta şapte ani după gratii
Evaluaţi acest articol
(9 voturi)

Autorul unui atac violent comis, în primăvara anului 2015, asupra unui echipaj de poliţie de la Umbrăreşti a ajuns după gratii, în prima zi a lunii martie. Ionel Iacome, acum în vârstă de 67 de ani, a fost condamnat definitiv de magistraţi la şapte ani şi opt luni de închisoare, după ce l-a atacat şi tăiat cu sabia pe agentul Ion Istrate, un poliţist din comună, care alături de trei colegi au descins pe 21 aprilie 2015 la domiciliul său. Iacome fusese în repetate rânduri cercetat pentru infracţiuni contra libertăţii persoanei şi împotriva integrităţii corporale şi avea, la acea dată, un nou proces la Judecătoria Lieşti, unde era inculpat pentru lovire. Deoarece nu s-a prezentat în instanţă, deşi fusese citat de mai multe ori, s-a emis un mandat de aducere, care ar fi trebuit pus în executare de poliţiştii din Umbrăreşti. Iacome a dezlănţuit un veritabil război cu cei patru poliţişti, la finalul căruia a încercat să-l lovească pe Istrate cu sabia în cap. Nu a reuşit, dar i-a secţionat două degete. În afara condamnării la închisoare, Iacome trebuie să-i plătească poliţistului despăgubiri de peste 37.000 de lei.

Citit 5242 ori Ultima modificare Joi, 02 Martie 2017 17:01

3 comentarii

 • postat de Bogoi Oratiu
  Sâmbătă, 04 Martie 2017 11:52
  93.51.247.***
  @Sanda Donciu,cunosc un caz asemanator la mine in cartier.Adresati-va Politiei sau DIICOT ,daca se dovedeste ca transmite informatii unor persoane rau intentionate.Pot iesi la iveala lucruri surprinzatoare.Asa se demasca diferitele retele de traficanti sau rauvaitori.Traim in vremuri tulburi si persoanele lipsite de discernamant sau cu un coeficient redus de inteligenta sunt o unealta usoara in mana unor forte oculte.
  0
  8
  Raportează
 • postat de Sanda Donciu
  Vineri, 03 Martie 2017 17:55
  88.198.151.***
  Dar o domnisoara batrana,mioapa ,si cu grave tulburari psihice care isi spioneaza vecinii de la etajul IV si transmite prin facebook si telefon toate ineptiile si calomniile posibile despre acestia,unde se incadreaza in Codul Penal?La sectiunea calomnii si hartuiri?Sau intra in categoria persoane apte de internare la Psihiatrie?
  0
  12
  Raportează
 • postat de Ciprian
  Vineri, 03 Martie 2017 09:45
  109.166.155.***
  In principiu aici e si vina politistilor. Pentru ca atunci cand ataci cu sabia un politist nu tre` sa stai 7 ani dupa gratii ci la 2 metri sub pamant. Dar asa e cand politistii au pistol la brau doar ca sa balanseze bastonul...
  1
  12
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.