ATENȚIONARE de vreme rea, în weekend

ATENȚIONARE de vreme rea, în weekend
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Dacă aveaţi planuri pentru acest sfârşit de săptămână, vremea vi le poate da peste cap. Conform Agenţiei Naţionale de Meteorologie, până duminică, 12 martie, în sudul, estul şi centrul ţării va ploua temporar şi se vor cumula cantităţi de apă de 15-20 litri/mp şi, izolat, 25-30 l/mp.

De asemenea, a fost emisă şi o atenţionare de vânt puternic în regiunile estice şi sud-estice ale ţării, cu viteze de până la 55 km/h. În vestul şi nordul Moldovei au fost anunţate precipitaţii mixte.

La Galați, potrivit meteorologilor, sâmbătă, 11 martie, temperatura va atinge valoarea maximă de 10 grade Celsius, iar duminică, de până la 9 grade Celsius. În noaptea de sâmbătă spre duminică, dar şi în următoarea, mercurul în termometre va coborî până la circa 5 grade Celsius. Sunt şanse de precipitaţii, de circa 10 la sută. Vântul va bate cu o viteză de până la 24 de kilometri pe oră, maximă preconizată pentru sâmbătă. Presiunea atmosferică nu va depăşi valoarea de 760 mm coloană de mercur, iar umiditatea va fi de până la 83 la sută. (Informaţii preluate de VLG din surse online)

Citit 3833 ori Ultima modificare Vineri, 10 Martie 2017 14:49

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.