AMENZI de peste 300.000 de lei în traficul gălăţean. Ce au vizat poliţiştii în afară de truse

AMENZI de peste 300.000 de lei în traficul gălăţean. Ce au vizat poliţiştii în afară de truse
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Echipajele rutiere prezente în ultima perioadă pe mai toate străzile din municipiul Galaţi nu iartă nicio abatere. Agenţii de circulaţie s-au concentrat în special pe detalii care ţin de siguranţa personală a conducătorilor auto sau a pasagerilor, iar sancţiunile aplicate celor care şi-au nesocotit obligaţiile au fost pe măsură, peste 1.800. Numai pentru că nu au purtat centura de siguranţă, 1.034 de persoane au fost amendate, în timp ce folosirea telefonului mobil, ocupaţie care poate distrage atenţia cu consecinţe grave, a atras amenzi pentru 107 şoferi. 55 de conducători auto au primit sancţiuni pentru neacordare de prioritate, cei mai mulţi pe trecerile de pietoni, în timp ce 62 de şoferi au picat testul radarului, fiind amendaţi pentru viteză.

171 de pietoni au încasat câte o amendă pentru traversare prin locuri nepermise.

Valoarea totală a amenzilor aplicate în ultima săptămână în Galaţi depăşeşte suma de 300.000 de lei, în 92 de cazuri, sancţiunile pecuniare fiind dublate de reţinerea permiselor de conducere.

Pentru opt şoferi, depistarea în trafic a echivalat cu dosare penale, cinci pentru conducere sub influenţa alcoolului, iar trei pentru lipsa permisului.

Citit 2888 ori Ultima modificare Joi, 23 Martie 2017 01:41

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.