Cine sunt cei mai buni pistolari din presa gălăţeană | FOTO
Foto: Foto ”Viața liberă”, Marius Prisacariu

Cine sunt cei mai buni pistolari din presa gălăţeană | FOTO
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Poliţia Română îşi va aniversa pe 25 martie ziua, motiv pentru care, anual, jurnaliştii care aduc publicului informaţiile din zona siguranţei publice au ocazia să arate ce îndeletniciri au "împrumutat" de la colaboratorii în uniformă.

După doi ani de pauză (anul trecut, jurnaliştii au fost provocaţi să intre în pielea lui Robin Hood şi s-au întrecut în ochirea ţintelor cu arcul), poliţiştii gălăţeni au pus din nou pistoalele în mâinile ziariştilor. Sesiunile de tragere cu câte şase cartuşe au făcut diferenţa între "talentaţi" şi "cei lipsiţi de exerciţiu".

Veteranii podiumului la astfel de întreceri au dat clar de înţeles că ochiul ager necesar unui operator de televiziune este indispensabil pentru un bun trăgător, astfel încât cei care au pus mâna pe cupele şi diplomele de câştigători, înmânate de şeful IPJ Galaţi, cms. şef Cornel Mototolea, au fost: locul I, Ioniţă Cristian - Antena 1, locul II, Gelu Mormoloc - Kanal D, locul al III-ea, Dan Feraru - Prima TV.

Întrecerea jurnaliştilor a fost precedată de o expoziţie destinată copiilor, acestora deschizându-li-se porţile IPJ pentru o prezentare a tehnicii din dotare.

Citit 1915 ori Ultima modificare Joi, 23 Martie 2017 19:30

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.