Un gălăţean a ajuns direct în semifinala ROMÂNII AU TALENT. Golden Buzz pentru Ok World Wide (VIDEO)
Foto: Sursa foto și video: Pro Tv

Un gălăţean a ajuns direct în semifinala ROMÂNII AU TALENT. Golden Buzz pentru Ok World Wide (VIDEO)
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

După ce, în 2015, a făcut senzaţie în show-ul "Britain's Got Talent", vineri seara, trupa OK World Wide - din care face parte şi Laur (Karbula Lorand), născut în Tecuci, judeţul Galaţi - s-a calificat direct în semifinala „Românii au talent”.

Încurajat de Andra şi de Mihaela Rădulescu, Andi Moisescu a apăsat butonul auriu: „Anul ăsta mi-am propus să nu dau golden buzz până nu o să simt că nu mai pot. Şi-au venit băieţii! Superlativul absolut, e tot ce pot să spun! Nu pot decât să mă bucur. Bravo, tată! Asta am vrut să văd!”, a spus încântat Andi.

"OK World Wide" a venit din Marea Britanie, Londra, şi este formată din patru români şi un englez, iar stilul lor un mixt de dans, breakdance, acrobaţii, freerunning, parkour. Pe scena „Românii au talent”, au cucerit juriul şi publicul, ridicându-i pe toţi în picioare ca să-i aplaude şi aclame, cu un spectaculos moment care a împletit de minune dansul tradiţional românesc cu elemente moderne şi acrobaţii.

După cum au mărturisit, cei patru români au plecat din România pentru că nu aveau condiţiile de antrenament, şi au ales Londra pentru că aici dansul şi acrobaţiile reprezintă artă. „Om fi trăit noi în Anglia, dar tot români suntem! Avem de gând, la un moment dat, să ne întoarcem în ţară, să deschidem o sală pentru copiii care sunt aici şi să oferi condiţiile pe care noi nu le-am avut niciodată”, a mărturisit liderul trupei, Ştefan.

Întrebaţi de Mihaela Rădulescu de unde vin, răspunsurile celor patru au stârnit un val de aplauze: Roman, Tecuci, Iaşi şi… Cambridge!

„În sfârşit dans cu buton auriu! Genial: Tecuci, Cambridge! Moldovenilor! Geniali sunteţi!”, a exclamat Mihaela Rădulescu. 

"Înainte de calitate, trebuie să creezi o super emoție și dacă ți-a creat o super emoție, arde-l!", a spus și Florin Călinescu.

"Golden buzz-ul perfect pentru mine este cel care dă senzația și celorlalți jurați că vor să apese și ei butonul acela auriu. Sunt demni de finală!", a spus și Andra, profund impresionată.

„Eu simt că pentru prima oară că există o foarte mare şansă ca un număr de dans să câştige emisiunea Românii au talent. O să fac tot ce ţine de mine astfel încât să deschid ochii tuturor şi să încerc să-i conving că merită. Este actul artistic al sezonului”, a conchis Andi Moisescu.

Citit 20974 ori Ultima modificare Sâmbătă, 08 Aprilie 2017 15:08

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.