În prag de Paște a CÂȘTIGAT Dacia Logan oferită de Amanet Romero!

În prag de Paște a CÂȘTIGAT Dacia Logan oferită de Amanet Romero!
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Pe 28 martie 2017, la Teatrul Muzical „Nae Leonard” a avut loc a 9-a extragere Avantaj Plus organizată de Amanet Galați Romero! Astfel, gălățeanca Macovei Mihaela, 34 ani, este fericita câștigătoare a unei Dacii Logan Acces în valoare de 7000 euro.

 

„Am recomandat întotdeauna Amanet Romero tuturor cunoscuților pentru că au un comision foarte mic și te scot din impas ori de câte ori ai nevoie, însă, deși am participat la tombola Avantaj, nu mă așteptam să câștig tocmai eu. Mulțumesc, Amanet Romero! Iepurașul a fost darnic anul acesta!

 

Participă și poți câștiga mașina aniversară Amanet Romero - 20 ani!

 

La tombola Avantaj Plus poate participa orice persoană, cu vârsta minimă de 18 ani, dacă optează pentru un împrumut de la Amanet Romero. La fiecare achitare sau prelungire de contract Avantaj Plus se oferă un bilet de tombolă, iar din 3 în 3 luni, prin tragere la sorți se câștigă o mașină Dacia Logan. Totodată, optând pentru împrumutul Avantaj Plus, vă înscrieți automat și în cursa pentru premiile lunare în bani cash.

 

Dacă însă aveți deja mașină puteți alege contractul Gold, cu care câștigați unul din cele 10 lingouri de aur, 24 carate, fiecare cântărind 5 grame. Valoarea unui lingou este de 200 euro, iar extragerile sunt efectuate lunar.

 

Următoarea extragere Avantaj Plus va avea loc la în luna iulie 2017. Mai multe detalii puteți cere în oricare din punctele de lucru Romero, vizitând site-ul www.romero.ro sau accesând pagina de Facebook AmanetGalațiRomero.

 

De fiecare dată când viața se întâmplă și aveți nevoie de bani, Amanet Romero vă oferă soluția. Puteți împrumuta orice sumă de bani, cu un comision foarte bun, doar cu buletinul și o garanție în aur, pentru o perioadă de 90 de zile. În cazul în care doriţi să prelungiți perioada contractuală este de ajuns să faceți o vizită în oricare din cele 20 puncte de lucru Romero. De asemenea, puteți restitui suma împrumutată mai devreme, astfel comisionul fiind recalculat în funcție de numărul de zile.

 

În plus, veți beneficia de card de reducere, care vă garantează un comision redus, negociere la cursul de schimb valutar și 5% reducere la achiziționarea de bijuterii din magazinele Maia Bijou.

 

Alte servicii pe care vi le oferă firma Romero sunt: schimb valutar, transfer de bani oriunde în țară sau străinătate și bijuterii.

(P)

Citit 7216 ori Ultima modificare Luni, 01 Iunie 2020 09:16