Au început ÎNSCRIERILE pentru Semimaratonul Galaţi

Au început ÎNSCRIERILE pentru Semimaratonul Galaţi
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Fundaţia Comunitară organizează cea de-a patra ediţie a Semimaratonului Galaţi - "Mişcarea antrenează schimbarea!". Aflat la a patra ediţie anul acesta, evenimentul va avea loc duminică, 28 mai, în scopul strângerii de fonduri pentru finanţarea a 13 proiecte menite să satisfacă nevoi ale comunităţii.

Semimaratonul Galaţi aduce împreună alergători, donatori, ONG-uri, companii, reprezentanţi media, grupuri de iniţiativă şi instituţii administrative.

În 2016, evenimentul a adus împreună peste 500 de alergători, 900 de persoane prezente la eveniment şi peste 30.000 de lei, fonduri strânse pentru susţinerea financiară a 16 proiecte înscrise.

13 cauze umanitare au nevoie de susţinere

Anul acesta Fundaţia Comunitară propune 13 cauze care au nevoie de suţinere, prezentate de organizaţii non-profit din Galaţi. Participanţii pot alege una dintre cele opt probe: semimaraton (21 de km), ştafeta formată din trei alergători (3x7 km), fiecare parcurgând câte o tură de traseu, cros (7 km), cursa populară (2 km), cursa copiilor sub 7 ani (350 de metri), proba animalelor de companie, cursa companiilor (2 km) şi cursa populară tematică (noutatea anului acesta, cursa la care alergătorii se costumează). Taxele de participare sunt următoarele: 75 de lei pentru semimaraton, 50 de lei pentru fiecare membru din echipele de ştafetă, 50 de lei pentru cros şi 30 de lei pentru cursa populară, cursa copiilor, proba animalelor de companie şi cursa companiilor.

Plata taxei de participare se poate face la sediul Fundaţiei Comunitare (Parcul pentru Tehnologia Informaţiei, strada Portului nr. 23, camera 503), prin transfer bancar în contul RO42RNCB0141148143890001, la Daily Pub (partener în organizarea Semimaratonului Galaţi) şi on-line, pe site-ul semimaratongalati.ro.

Cei care vor să participe la eveniment se pot înscrie online, pe site-ul semimaratongalati.ro, la secţiunea „Cauze”, până pe 21 mai.

Evenimentul se va realiza cu sprijinul Primăriei Galaţi, Asociaţiei Pentru Relaţii Comunitare, Federaţiei Fundaţiei Comunitare din România şi Agenţiei de Web Design Thecon.

Cele 13 cauze vor fi prezentate în ediţiile viitoare ale „Vieţii libere”.

Citit 2146 ori Ultima modificare Joi, 13 Aprilie 2017 20:19

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.