Vreme de IARNĂ în mijloc de primăvară în țară. Cine era pregătit de DESZĂPEZIRE la mijlocul lui aprilie
Foto: Foto-captură | Sursa: digi24.ro

Vreme de IARNĂ în mijloc de primăvară în țară. Cine era pregătit de DESZĂPEZIRE la mijlocul lui aprilie
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Iarna a cucerit aproape toată ţara. Potrivit Digi 24, din Suceava în Maramureş şi din Prahova până în Gorj, drumurile sunt acoperite de zăpadă. Probleme sunt mai ales în zona de munte a judeţelor Prahova, Sibiu, Braşov şi Suceava.

De asemenea, tot din cauza vremii, zece localităţi din şase judeţe au rămas fără energie electrică.

Maramureşul este unul dintre judeţele în care şoselele sunt acoperite de zăpadă. Şoferii se plâng însă că drumarii nu-şi fac treaba.

De asemenea, a nins puternic şi în Prahova, acolo unde, din cauza greutăţii zăpezii, copacii s-au aplecat periculos peste drum, a mai relatat sursa.

Problemele cu ninsoarea au început încă de miercuri, 19 aprilie, în aproape toată ţara. La Rânca stratul de zăpadă măsura câţiva centimetri, iar pe vârful Godeanu, peste 20 de centimetri. La Rânca, drumarii au început munca încă de la primele ore ale dimineții. Două lame, o autofreză și un încărcător deszăpezeau joi dimineață, 20 aprilie, drumul național 67C.

Salvamontiştii avertizează că în munţii Parâng şi în Făgăraş este pericol de avalanşă. Sunt vizate zonele Obârşia Lotrului, Rânca şi Rusu.

CLICK AICI PENTRU MAI MULTE DETALII

Citit 1591 ori Ultima modificare Joi, 20 Aprilie 2017 12:18

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.