Misiuni imposibile din cauza VISCOLULUI! O gravidă a născut singură, pentru că ambulanţa nu a ajuns

Misiuni imposibile din cauza VISCOLULUI! O gravidă a născut singură, pentru că ambulanţa nu a ajuns
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Vremea extrem de rea de joi noapte i-a pus la grea încercare pe medicii de la Ambulanţă, care au fost în numeroase situaţii-limită la solicitări venite din toate colţurile judeţului.

Două autospeciale care au plecat la cazuri în judeţ nu au putut ajunge la timp, pentru că s-au lovit de urgiile meteo, o salvare derapând la Tuluceşti şi o alta fiind afectată de cablurile electrice căzute pe şosea, la Balinteşti.

Într-o a treia situaţie, echipajul nu a putut ajunge la timp pentru a prelua o gravidă din Drăguşeni, aflată în travaliu. "Echipajul solicitat nu a putut ajunge la caz din cauza drumurilor blocate, astfel că femeia de 37 de ani a născut singură, asistată de cei din casă şi de echipajul nostru, prin telefon. După două ore de la naştere, echipajul a putut ajunge la adresă, preluând femeia şi nou-născutul, pe care i-au transportat la Spitalul din Tg. Bujor", ne-a declarat dr. Mihai Polinschi, directorul SAJ Galaţi.

Medicii de la Salvare au intervenit, tot în noaptea de joi spre vineri, pentru a salva mai mulţi bărbaţi hipotermici, pe raza municipiului Galaţi. După ce au primit îngrijiri şi au fost duşi la Urgenţe, aceştia au fost direcţionaţi la Psihiatrie şi la Centrul Persoanelor fără Adăpost. "Este vorbva despre un bărbat de 63 de ani, preluat din zona Gării CFR, şi de unul de 50 de ani, preluat din Ţiglina III, ambii cu hipotermie. Cel de-al doilea avea şi un traumatism cranian, de la o căzătură", a punctat şeful SAJ Galaţi. Un al treilea hipotermic, ajuns tot la Spitalul de Urgenţă, a rămas internat în secţia Medicală II, pentru supraveghere şi tratament.

Citit 1080 ori Ultima modificare Vineri, 21 Aprilie 2017 16:17

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.