ACCIDENT în autobuzul 104. O femeie a fost rănită din cauza unui şofer inconştient
Foto: Foto ”Viața liberă”, Marius Prisacariu

ACCIDENT în autobuzul 104. O femeie a fost rănită din cauza unui şofer inconştient
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

O femeie în vârstă de 62 de ani a ajuns de urgenţă la spital, în urma unui eveniment rutier care a avut loc luni dimineaţă, 24 aprilie, în faţă la Universitate. Sexagenara se afla într-un autobuz de pe traseul 104, care se deplasa dinspre Parcul CFR către centru. La intersecţia cu strada Universităţii, mijlocul de transport în comun a oprit brusc, frâna dezechilibrând-o pe femeia care stătea pe scaun. În urma impactului, aceasta s-a ales cu mai multe leziuni la cap, fiind transportată la Spitalul de Urgenţă, pentru investigaţii şi îngrijiri medicale.

Poliţiştii au stabilit că şoferul autobuzului, un bărbat de 51 de ani, fusese nevoit să recurgă la această manevră extremă, pentru a evita un impact mult mai puternic, cu eventual mai multe victime.

"În urma cercetărilor, s-a stabilit că şoferul unui autoturism care a ieşit de pe strada Universităţii nu a respectat semnificaţia indicatorului Oprire şi nu a acordat prioritate autobuzului, îndreptându-se mai apoi către strada Alexandru Ioan Cuza. Se fac cercetări pentru identificarea maşinii şi a conducătorului auto", a precizat ag. Crina Dragu, din cadrul IPJ Galaţi.

Poliţiştii rutieri au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Foto ”Viața liberă”, Marius Prisacariu

Citit 4450 ori Ultima modificare Marți, 25 Aprilie 2017 02:17

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.