PLIANTELE din scara blocului, o mizerie veritabilă

PLIANTELE din scara blocului, o mizerie veritabilă
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)


Toate cutiile poştale din oraş sunt invadate, la propriu, de zeci de mii de pliante publicitare, aruncate de multe ori la voia întâmplării de curierii nepăsători, care le lasă ori adunate într-un colţ, ori câte trei, patru într-o cutie poştală sau teancuri întregi deasupra cutiilor.

Într-un bloc cu peste 100 de apartamente este foarte greu să ţii evidenţa reclamelor amestecate deseori cu facturile, pe care cu greu le mai poţi găsi. Te poţi considera cu adevărat norocos dacă îţi găseşti plicurile la timp. Să nu mai vorbim despre locatarii care împrăştie pliantele pe unde apucă.

Astfel, scările blocurilor, dar şi cutiile poştale ajung să devină adevărate coşuri de gunoi, care oferă o imagine dezolantă. Majoritatea gălăţenilor îşi doresc ca aceste reclame să fie împărţite responsabil sau să nu mai fie distribuite deloc.

Citit 7010 ori Ultima modificare Luni, 24 Aprilie 2017 19:02

3 comentarii

 • postat de dan
  Luni, 24 Aprilie 2017 23:30
  Nu mai vrem pliante in cutiile de scrisori pentru ca pierdem facturile si plicurile! Plec de acasa 5 zile si se umple de pliante si nu mai are unde sa puna postarita plicurile si se pierd. Va rugam insistent sa faceti ceva cu acesti indivizi. Ma gandesc sa ii dau in judecata pe toti cei care pun pliante sau daca vor sa puna pliante sa faca ei o cutie mare si sa le puna acolo si oamenii sa isi ia pliantele pe care ii intereseaza.
  0
  1
  Raportează
 • postat de ELLA
  Luni, 24 Aprilie 2017 22:38
  Si faptul ca toti peretii.geamurile si usile de la intrarile in bloc sint pline cu tot felul de afise,lipite cu ceva ce atunci cind reusim sa le scoatem stergem si vopseaua.Parca era o lege ce permitea amendarea celui ce afisa o reclama in alt loc deci avizier.As vrea sa vad ca politia,la sesizarea locatarilor aplica citeva amenzi acelor firme ce nu se conformeaza acestei reguli.Avem o vecina ce cred ca are pe linga tone de mizerii adunate in apartament si sute de kilograme de hirtii de la reclamele ce le aduc anumite magazine.Am facut reclamatii,dar nimeni nu ia masuri.
  0
  0
  Raportează
 • postat de Teutonul
  Luni, 24 Aprilie 2017 20:38
  rezolvare
  25 bani kilu
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.