LIPSĂ DE CIVILIZAȚIE | Stradă domnească, gunoaie domneşti

LIPSĂ DE CIVILIZAȚIE | Stradă domnească, gunoaie domneşti
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Să nu credeţi că sunt imagini de prin marginea vreunui cătun sărac, nu, sunt chiar de pe strada Domnească, arteră veche, nobilă şi principală, rezervaţie istorică! Ar trebui să fie o emblemă a bătrânului nostru oraş, însă, chiar lângă Policlinica cu plată de la nr. 90, unde a fost scheletul Arenei de box (demolată în 2013, când Primăria anunţa construcţia unei parcări), zona a devenit loc de parcare a gunoaielor şi un fel de zoopark în care se întovărăşesc patrupezi fără stăpân, deci "comunitari". Prea domni, se vede, ca să ducă gunoiul la container, unii îl aruncă, "sportiv", peste gard. Pe când şi un campionat de aruncări?

Foto Victor Cilincă

Citit 1175 ori Ultima modificare Luni, 24 Aprilie 2017 19:08

4 comentarii

 • postat de secXXI
  Marți, 25 Aprilie 2017 08:55
  In secolul XX1, Galatiul este adus continuu catre evul mediu timpuriu de catre asa-numitele autoritati locale. Avem: mii de salbataciuni maidaneze, excremente la tot pasul, gunoaie, praf, lipsa de civilizatie, lipsa agent termic si apa calda menajera.
  0
  0
  Raportează
 • postat de de un cetatean
  Marți, 25 Aprilie 2017 08:14
  Primarul cel gospodar stie oare?si banuiesc ca-i place cum arata zona ,sau zonele din oras , sint si alte zone identice vezi constructii neterminate Tiglina 1 care apartine cuiva mare de tot ,Complex tiglina1 darimat si neterminat zona Neacsu constructie neterminata linga mol complex Francezi , cine sa batut cu pumnul in piept la alegeri ca vom avea oras frumos mai tineti minteeeee?????
  0
  0
  Raportează
 • postat de ...gen
  Luni, 24 Aprilie 2017 23:12
  Interesant ar fi de stiut unde s-au dus banii de pe miile de tone de fier vechi, provenite de la constructia metalica dezafectata de pe amplasamentul respectiv ... gen.
  0
  0
  Raportează
 • postat de Parinte
  Luni, 24 Aprilie 2017 21:25
  Tot legat de aceasta zona,as vrea sa atrag atentia autoritatilor in drept (Protectia Consumatorului Galati si Inspectoratul Scolar Judetean) si la magazinul de tip Carrefour de langa Liceul de Arta ,colt cu str Basarabiei. Intr-un spatiu stramt ,incomod pentru cumparatori( mai ales elevi de scoala generala,liceu si studenti) sunt expuse la vanzare produse de tip junk food , iar fructele si legumele comercializate nu au la vedere eticheta tarii de provenienta (conform legii).Mie nu imi este indiferent ca parinte,daca copilul meu cumpara produse cu continut ridicat de calorii si fara valoare nutritiva,sau fructe din afara UE(cu adaos mare de pesticide).Mentionez ca am atras atentia sefului de magazin in acest sens dar fara succes.Banii conteaza nu si sanatatea copiilor nostri.Cine se sesizeaza?
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.