Cum se vor distra copiii gălăţeni de 31 mai şi 1 iunie

Cum se vor distra copiii gălăţeni de 31 mai şi 1 iunie
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

Ziua internaţională a copilului va fi marcată, la Galaţi, prin mai multe spectacole, piese de teatru şi concursuri, care se vor desfăşura atât pe 31 mai, cât şi pe 1 iunie. 

Astfel, pe 31 mai, începând cu ora 9,00 dimineaţa, Grădinița nr. 30 "Pinocchio" organizează acţiunea ”Copiii colorează viaţa”, care face parte din proiectul educaţional judeţean ”Copilărie, zâmbet şi culoare”. Vor participa copii de la mai multe şcoli şi grădiniţe din Galați, părinți, cadre didactice, dar şi voluntari care vor da culoare unei pânze albe de 500 metri.

Activităţi în aer liber

Tot pe 31 mai, dar de la ora 17,00, membrii Clubului de Dans Sportiv Fantezia Galați, împreună cu Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului, vor pune în scenă un spectacol concurs la care participă 350-400 de copii. Evenimentul se va desfăşura în Grădina de Vară a Teatrului Muzical "Nae Leonard".

De 1 iunie, teatru, dans şi jocuri

De ziua copilului, prichindeii din Galaţi vor avea un program încărcat. Astfel, dis-de-dimineaţă, de la ora 10,00, aceştia sunt aşteptaţi în Grădina de Vară a Teatrului Muzical "Nae Leonard" pentru a vedea piesa "Scufiţa Roşie", pusă în scenă de actorii Teatrului de Păpuşi Gulliver. Imediat după piesa de teatru, de la ora 11,00, trupa de dans Tempo, din cadrul şcolii Sueno Dance, va prezenta un colaj de dansuri ce abordează diferite stiluri precum latino, raggaeton şi dansuri sincron. 

De la ora 13,00, în zona de joacă pentru cei mici din Grădina Publică, Asociaţia de Sprijin pentru Părinţi și Copii cu Autism Galaţi și Asociaţia Terapy Animals vor organiza concursuri de desene pe asfalt, jocuri puzzle pentru cei mici, ateliere de creaţie şi vor face o demonstraţie cu un căţel pentru terapie.

Activităţile menţionate sunt organizate de Primăria Municipiului Galaţi. 

Citit 17083 ori Ultima modificare Luni, 12 Iunie 2023 07:46

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.