Mickey şi Winnie i-au distrat pe copiii veniţi la petrecerea din parcul CJ
Foto: Marius Prisacariu

Mickey şi Winnie i-au distrat pe copiii veniţi la petrecerea din parcul CJ
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Scurtele reprize de ploaie nu le-au alungat copiilor cheful de joacă şi veselia, aşa că micuţii s-au distrat de minune, azi, la petrecerea în avans de ziua lor, organizată de Consiliul Judeţean. Peste 300 de micuţi, însoţiţi de părinţi, bunici sau profesori, au dansat, au cântat, au desenat pe asfalt, s-au dat pe tobogan şi au făcut cunoştinţă cu cele mai cunoscute şi îndrăgite personaje din desenele animate.

Autorităţile le-au pregătit multe surprize, printre care cadouri constând în baloane, creioane colorate şi dulciuri. De departe, atracţia petrecerii au fost celebrii Minnie şi Mickey Mouse, ursuleţul Winnie, unul dintre îndrăgiţii minioni, dar şi un magician şi asistenta sa, care i-au fermecat pe copii cu trucurile lor. Preşedintele Costel Fotea a declarat că îşi doreşte ca petrecerea de Ziua Copilului, organizată de instituţia pe care o conduce, să devină o tradiţie. Totodată, şeful CJ a subliniat că acţiunea de ieri dedicată micuţilor este cea mai importantă din ultimii ani.

La eveniment au participat şi elevi ai Şcolii nr. 2 din Barcea, care meşteresc mici opere de artă din mărgele de nisip, seminţe sau nasturi. De altfel, copiii au o expoziţie găzduită chiar la Peleş.

Citit 2924 ori Ultima modificare Miercuri, 31 Mai 2017 18:39

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.