FESTIVALUL ”Sărbătoare la Brateş”, la o nouă ediţie

FESTIVALUL ”Sărbătoare la Brateş”, la o nouă ediţie
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Duminică, 4 iunie, de la ora 17,00, se va desfăşura a patra ediţie a festivalului "Sărbătoare la Brateş". Spectacolul va avea loc pe Esplanada din faţa Căminului Cultural din Tuluceşti. Primăria a investit 35.000 de lei pentru a organiza şi în acest an evenimentul.

Pe scena festivalului vor urca mai mulţi artişti renumiţi, ca Sofia Vicoveanca, Mariana Anghel, Mariana Şura, Nek şi Karmen. Acompaniamentul orchestral pentru momentele de folclor va fi asigurat de ansamblul "Doina Covurluiului" al Centrului Cultural "Dunărea de Jos" din Galaţi.

Sofia Vicoveanca este o apreciată interpretă de muzică populară, cunoscută pentru cântecele de leagăn, de nuntă sau cumetrie, doinele de dragoste şi dor, colindele, bocetele sau baladele, dar şi cântecele de voie bună. Mariana Anghel este tot cântăreaţă de muzică populară, culegătoare şi interpretă de folclor autentic din zona Hunedoarei.

Marian Şura este o cântăreaţă de muzică pop, originară din Republica Moldova. Deşi s-a lansat în domeniul muzical cu balade de dragoste, Mariana este foarte cunoscută pentru piesele sale etno. Florin Necşoiu, cunoscut sub numele de scenă Neck, este un cântăreţ de muzică etno şi petrecere, în special manele. El este proprietarul casei de discuri Nek Music, cea mai populară casă de discuri specializată pe acest gen de muzică. Silvia Claudia Simionescu, pe numele de scenă Karmen, este o tânără interpretă de muzică uşoară, în vârstă de 19 ani, fiica cunoscutului manelist Adrian Minune.

În cadrul aceluiaşi eveniment, vor fi celebrate şi cuplurile care împlinesc 50 de ani de căsătorie. Acestea vor beneficia de o masă gratuită şi de o seară unică.

La finalul evenimentului, oamenii se vor putea bucura de un spectacol de artificii deosebit.

Intrarea este liberă pentru toată lumea.

Citit 9336 ori Ultima modificare Joi, 01 Iunie 2017 16:39

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.