Cel mai mare PUZZLE cu mesaje pentru copiii cu autism | FOTO
Foto: ”Viața liberă”, Marius Prisacariu

Cel mai mare PUZZLE cu mesaje pentru copiii cu autism | FOTO
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Asociația de Sprijin pentru Părinți și Copii cu Autism Galați (APCA) se află astăzi, 1 iunie, de Ziua Internațională a Copilului, în Grădina Publică din Galaţi, unde oferă spre vânzare peste 1.000 de piese de puzzle pe care fiecare cumpărător le poate personaliza, scriind un mesaj către copiii cu autism. Piesele înscripţionate compun cel mai mare puzzle din judeţ cu mesaje pentru copiii cu autism.

Fiecare piesă poate fi cumpărată cu 20 de lei, banii colectați urmând să fie puși într-un cont special în care asociația strânge fonduri pentru achiziția unui teren pe care să se poată construi un complex de clădiri pentru servicii de recuperare și integrare socială a copiilor și tinerilor cu autism. Acesta fiind, de fapt şi cel mai mare plan al asociaţiei pentru că un astfel de complex nu mai există nicăieri în ţară.

Grădina Publică este neîncăpătoare pentru toţii prichindeii care s-au îngrămdit fie să lipească o piesă de puzzle fie să deseneze câte ceva .Aceştia sunt  foarte încântaţi de toate activităţile pregătite de cei de la APCA.

În afară de realizarea puzzle-ului, micuții pot picta pe o pânză un mesaj de susținere pentru copiii cu autism și au ocazia de a desena pe asfalt. De asemenea ei primesc şi premii pentru desenele realizate, acestea fiind oferite de Primăria Galaţi.

Foto ”Viața liberă”, Marius Prisacariu și Alina Șerban:

Citit 2418 ori Ultima modificare Joi, 01 Iunie 2017 15:59

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.