De ce şi-a cerut scuze primarul Ionuţ Pucheanu

De ce şi-a cerut scuze primarul Ionuţ Pucheanu

Evaluaţi acest articol
(11 voturi)
1 comentariu

„Eu am să adresez public nişte scuze dlui Onuţ Atanasiu pentru o postare pe care am făcut-o pe Facebook”, a anunţat primarul Ionuţ Pucheanu, în şedinţa Consiliului Local. Postarea cu pricina viza hotărârea prin care fiecare dintre elevii care au reprezentat municipiul Galaţi la faza naţională a olimpiadelor şcolare va primi câte o sută de lei de la bugetul local, iar edilul lăsa să se înţeleagă că iniţiativa i-a aparţinut.

„Ideea principală a demersului i-a aparţinut dlui Atanasiu şi trebuie să-şi ia mare parte din laurii respectivului proiect. Prin urmare, dle Onuţ, mea culpa! Ţi-am promis-o, m-am ţinut de cuvânt!”, a spus edilul.

Citit 4122 ori Ultima modificare Sâmbătă, 03 Iunie 2017 03:41

1 comentariu

  • postat de marius Duminică, 04 Iunie 2017 08:01 Link la comentariu
    1
    3

    Domnule primar, galatenilor cand le veti cere scuze. In mandatul tau , orasul a ajuns unul imposibil. Se lucreaza la toate strazile in acelasi timp. Se lucreaza doar ziua( de ce nu noaptea pe unele din ele). Plaja este la pamant(investitorul este varza- ai corp de control care se putea informa despre acesta) . Orasul este plin de boschetari, care dupa 10 noaptea ocupa aleile din parcuri pentru odihna. Criminalitatea pe strazi este in ceestere( se vede cu ochiul liber, nu ceea ce este prezentat in rapoarte). Investitii de cand sunteti in paine zero. In fiecare zi se ramane fara apa, in anumite zone. Pentru faptul ca nu sa facut nimic si mai rau, ca nu se intrevede nimic bun la orizont, sa va cereti scuze galatenilor.

    Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.