Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
3 comentarii

Dacă în zona centrală s-a tăiat deja iarba, nu acelaşi lucru se poate spune şi despre cartierele aflate la marginea oraşului. Un cetăţean din Micro 40 ne-a spus că, în zona sa, "iarba depăşeşte, pe alocuri 70 de cm. I-am scris domnului primar, ne-a promis că se rezolvă şi nimic. Au trecut trei săptămâni de atunci!", ne-a spus acesta.

Conform ultimelor declaraţii ale celor de la Gospodărire Urbană, principala problemă este numărul echipajelor din teren, însă această problemă va fi rezolvată.

Citit 4110 ori Ultima modificare Duminică, 04 Iunie 2017 15:40

3 comentarii

 • postat de Andreea Vineri, 09 Iunie 2017 09:59 Link la comentariu
  0
  0

  Cand au fost alegerile locale, pe drumul de centura cei care se ocupau cu taierea ierbii erau in fiecare zi. Amenajau, puneau garduri noi, taiau iarba , numai spun de tomberoanele de gunoi care le spalau in fiecare dimineata. Acum dupa alegeri arata foarte urat!! Abia daca mai vine cineva sa taie iarba la nu stiu cat timp, numai spun ca cei de la Ecosal fac totul in sictir! Rusine voua pentru ca va vedeti doar interesele! Iar dumneata domnule primar sa te duci de unde ai venit. Vad ca ai uitat de zona asta de cand ai iesit primar. Ne mananca cainii la propriu aici!

  Raportează
 • postat de Relu Luni, 05 Iunie 2017 14:04 Link la comentariu
  0
  1

  Lăsaţi că oricum sunt lipsiţi de bun simţ cei care trebuiau să se ocupe de tăiere buruienilor şi bălăriilor. Dumneavoastră vorbiţi de marginea oraşului? Nu ştiu ce face Ecosal dar vă invit să vedeţi zona de lângă Spitalul de copii Sfântul Ioan, mai exact zona de lângă poarta de intrare a ambulanţei unde bălăriile au crescut şi până la 1 metru înălţime dar de curăţat nu curăţă nimeni. Au smuls cu mâna buruienile de la baza gărduţului verde (ceea ce este de lăudat) dar bălăriile din interiorul spaţiului respectiv le-au lăsat să crească până la 1 metru înălţime, ca să nu mai spun de colţul acelui spaţiu care a avut un copac şi pe care l-u dărâmat muncitorii care au săpat/lucrat acolo şi pe care nu l-au înlocuit plantând alt copac, trotuarul rămânând încins de razele soarelui. Până şi gardul viu a fost dărâmat, scos în colţul acela. Plantaţi copacul la loc

  Raportează
 • postat de Valentina Luni, 05 Iunie 2017 09:37 Link la comentariu
  0
  2

  Am ajuns zilele trecute in parcul Rizer. Pacat. Este foarte frumos, umbra, oameni, trandafiri si alte flori, dar iarba acopera totul. In zona destinata animalelor de companie, se vedeau doar varful cozilor unor caini de talie medie. Dar avand in vedere delasarea Primariei, cel mai probabil este plin de capuse si (seara) tantari.

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.