Un gălăţean a sărit cu securea la gâtul nevestei

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Un echipaj format din poliţişti şi jandarmi s-a sesizat din oficiu în legătură cu faptul că dinspre blocul T9, Micro 39 A, se auzeau strigăte şi ţipete de ajutor. Intervenind cu operativitate, s-a reuşit imobilizarea gălăţeanului Vasile B., de 54 ani, care o ameninţa cu securea pe soţia sa. Bărbatul a fost sancţionat cu 200 lei, după care a fost condus la Spitalul Municipal de Psihiatrie „Elisabeta Doamna”, Galaţi unde a fost internat pentru îngrijiri de specialitate. Aviz amatorilor de căsăpit neveste.

Moartă în condiţii neclare, la Ţepu

Maranda Gheorghe, de 75 ani, din comuna Ţepu, a fost găsită decedată joi, la ora 18,00, de către Popa Grigore Daniel, în locuinţa femeii. Bătrâna era întinsă pe jos în mijlocul unei camere şi avea urme de sânge pe faţă. A fost anunţat medical legist şi se fac  cercetări.

Băieţel din Galaţi - victorios asupra maşinilor brăilene

Brăileanul Dorin Ţ. a sesizat telefonic Poliţia, joi după-amiaza, la ora 17,00 în legătură cu faptul că un băieţel din Galaţi, în vârstă de opt ani, a provocat distrugeri  autoturismului său care se afla parcat în curtea unui spital din municipiu. La faţa locului, poliţiştii au constatat că maşina prezintă urme de înfundare la plafonieră şi capota motor şi au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de distrugere. Valoarea prejudiciului este de 1.500 de lei.

Amenzi peste amenzi

Poliţia Galaţi a organizat o acţiune preventivă, la care au participat şi jandarmi şi poliţişti comunitari. Au fost organizate 86 de acţiuni şi au avut loc 147 de controale, la care au luat parte 357 de poliţişti, constatându-se 11 infracţiuni şi fiind prinşi 17 infractori. Au fost reţinute două persoane, fiind prinşi şi cinci urmăriţi general.

S-au dat 173 de avertismente şi au fost legitimate 1.250 de persoane. Au fost aplicate peste 600 de amenzi, în valoare totală de 84.260 lei. Dintre cei 1.045 de şoferi controlaţi, 17 şi-au pierdut carnetul de conducere, iar 13 – certificatele de înmatriculare ale maşinilor. 

Cu tractorul  împotriva Mercedesului

Marius Stan, de 29 ani, din Tuluceşti, conducea un tractor vineri, la ora 1,00, pe un drum comunal din localitate. La intersecţia cu Drumul Naţional 26,  nu a dat prioritate de trecere unui Mercedes GL 26 LFM, care circula corect, intrând în acesta. Au căzut victimă impactului Gabriel Iacomi, de 19 ani, din Tuluceşti (aflat în comă profundă), pasager în utilajul agricol, şi Marius Stan, şoferul tratorului. 

Gălăţean pe contrasens, la Brăila

Gălăţeanul Petru I., de 59 de ani, îşi conducea maşina joi dimineaţă, la orele 7,30, pe strada Pietăţii, din Brăila. Şoferul nu a respectat semnificaţia indicatorului „Obligatoriu dreapta”, a intrat pe contrasens de mers, izbindu-se de autoturismul corect condus de Georgel R., de 50 de ani, din comuna brăileană  Viziru.

În urma  impactului, acesta din urmă a suferit leziuni corporale pentru care a fost necesară transportarea la Spitalul Judeţean pentru Urgenţe Brăila pentru îngrijiri medicale. Ambii şoferi au fost testaţi cu aparatul alcooltest, rezultatele arătând că nu se aflau sub influenţa băuturilor alcoolice.

Citit 1079 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.