„Viaţa liberă te trimite la mare!”

„Viaţa liberă te trimite la mare!”
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Vineri, cu cea de-a treia extragere, a luat sfârşit concursul nostru „Viaţa liberă te trimite la mare”. La această etapă au participat peste 600 de gălăţeni dornici să petreacă o săptămână pe litoralul românesc pe banii "Vieţii libere". În urma tragerii la sorţi, cea mai norocoasă persoană a fost  Veronica Parasca. 

Doamna Veronica are 67 de ani şi va pleca, împreună cu o persoană dragă, pe 31 august, la Mamaia. Acolo o aşteaptă o cameră dublă, la hotelul Aurora, unde va sta şase nopţi. Pentru fiecare zi de şedere pe Litoral, va primi şi bonuri valorice pentru două persoane, adică 80 de lei pe zi (2 x 40 de lei /zi).

Pe doamna Veronica Parasca, câştigătoarea lunii august, o aşteptăm luni la redacţie, la ora 12,00, să îşi ridice premiul. Felicitări câştigătoarei şi nu rataţi nici un număr al ziarului nostru pentru că urmează şi alte concursuri cu premii la fel de atrăgătoare.

Salutări de la Marea Neagră, de la Ana Tudose

Câştigătoarea concursului „Viaţa liberă te trimite la mare” din luna iulie ne-a împărtăşit impresiile la întoarcerea de pe Litoral, unde şi-a petrecut luna de miere.

„Încep prin a mulţumi ziarului "Viaţa liberă", a fost o lună de miere neaşteptat de frumoasă... Vremea a fost foarte bună, cazarea şi mâncarea la fel... Într-un cuvânt, ceva de vis. Ne-am bronzat, ne-am plimbat cu caleaşca, am vizitat herghelia de la Mangalia. A fost foarte frumos şi toată viaţa vom purta în inimă ziarul, amintirile şi ce cadou de nuntă ne-a făcut. Mulţumesc din inimă ziarului, totul a fost de nedescris”, ne-a povestit Ana (foto).

Ana şi soţul ei au şi un mesaj pentru cititorii ziarului nostru: „Citiţi ziarul şi jucaţi la toate concursurile, pentru că sunt serioase”.

Şi noi vă transmitem acelaşi mesaj: nu rataţi nici un concurs din ziarul nostru, pentru că, în ciuda crizei, noi oferim premii serioase.

Citit 1681 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.