Evaluaţi acest articol
(8 voturi)
4 comentarii

Începând cu 1 iunie, Poliţia Locală Galaţi a demarat un nou program, intitulat „Siguranţa - 2017”, care se va derula până în luna decembrie, în special în apropierea unităţilor de învăţământ, dar şi în alte zone publice de interes operativ sau zone cu risc.
 „Poliţia Locală Galaţi intenţionează ca în cel mai scurt timp, pentru patrulare pe timp de zi şi pe timp de noapte, cu un program permanent, să înfiinţeze grupa canină. Vom achiziţiona, conform procedurilor legale, cinci câini, animale care vor însoţi patrulele din cadrul Serviciului de Intervenţie Rapidă. De menţionat că, pentru grupa canină Poliţia Locală Galaţi nu va face cheltuieli suplimentare de personal, poliţiştii locali care vor avea în dotare aceste animale vor fi redistribuiţi de la alte servicii din cadrul instituţiei”, a menţionat Petrică Hahui, directorul general al Poliţiei Locale Galaţi.
În cel mai scurt timp proiectul de înfiinţare a grupei canine va ajunge pe masa Consiliului Local. Conform celor de la poliţia locală, bugetul necesar pentru padoc, materiale de întreţinere, achiziţie şi hrană câini, dar şi instruirea poliţiştilor, se ridică la aproximativ 200.000 de lei.
De menţionat că toată suma este valabilă doar la înfiinţarea grupei canine, urmând ca în anii următori costurile să scadă.

Citit 1890 ori Ultima modificare Duminică, 11 Iunie 2017 21:33

4 comentarii

 • postat de anonim Vineri, 23 Iunie 2017 02:13 Link la comentariu
  0
  1

  maine poimaine o sa ne pazeasca cu ak-urile politia locala......cea mai corupta si cea mai incompententa e la galati,unde sunt numai betivi,drogati,cu 10 clase,care sunt mana in mana cu traficanti de tigari (mai ales pe aleea comertului din 38) RUSINE......PS:sper ca acum sa nu ma amendeze politia locala din galati asa cum a mai facut si cu alte persoane cand si-au spus punctul de vedere

  Raportează
 • postat de uzo Luni, 12 Iunie 2017 18:17 Link la comentariu
  1
  1

  akm o sa aibă si milițenii particulari competitie la testele dă telijență......cauza pierduta da ..tăt merítă sa ncerci????

  Raportează
 • postat de Ham Ham !!! Luni, 12 Iunie 2017 16:19 Link la comentariu
  0
  7

  Cu ocazia fericitului eveniment, (dotarea cu catei) poate vor indrazni politistii acestia sa-i scoata la plimbare si prin zona blocurilor V, pe Aleea Mercur, Centru, unde copii de toate varstele consuma, de dimineata si pana seara, nederanjati de nimeni, incepand de la bere si pana la spirtoase, asortate, bineineles si cu tigari...de toate felurile.

  P.S.
  Sa nu uite sa le stranga caca cateilor !

  Raportează
 • postat de cetateanulgl Luni, 12 Iunie 2017 08:43 Link la comentariu
  4
  18

  Eu ma intreb la ce este buna aceasta militie locala, la ce foloseste ?... Sa se plimbe agale prin oras, doi cate doi, sa stea pe banca la umbra sau sa se plimbe cu trocariciul electric pe faleza ?
  Sa dea raport saptamanal cu "realizarile" ei, atat timp cat parcurile si faleza sunt pline de mizerie facuta de nesimtiti care mananca seminte, chipsuri sau mai stiu eu ce sau beau bere si fumeaza, aruncand resturile (coji, pungi, pet-uri, cutii, sticle, pachete de tigari si chistocuri), bineinteles, NU la cos, ci direct jos (ex.: faleza, parc Eminescu, GP).

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.