Victor Viorel Ponta: “Trebuie să păstrăm barca pe apă”

Victor Viorel Ponta: “Trebuie să păstrăm barca pe apă”
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Potrivit Digi24, Victor Ponta, secretarul general al Guvernului a anunţat într-o conferinţă de presă, că, la solicitarea prim-ministrului Sorin Grindeanu, duminică va avea o listă clară a actelor normative urgente "care nu pot fi întârziate până se lămureşte situaţia politică. Tot ceea ce este absolut urgent voi prezenta premierului să nu pierdem bani pentru ţară", a declarat Ponta.

Victor Ponta a spus că unii miniştri şi-au delegat atribuţiile, iar alţii, precum ministrul de Interne, Carmen Dan, şi ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, nu şi-au delegat atribuţiile şi lucrează.

„Nu cred şi nu am văzut niciun act iresponsabil din partea cuiva care a închis ministerul şi a plecat acasă. Toate ministerele, pentru lucruri importante, funcţionează. Trebuie să păstrăm barca pe apă", a adăugat Ponta.

Acesta a mai spus că a avut o întâlnire cu ministrul de Interne, Carmen Dan, care era la birou, şi l-a informat "cu privire la efectele negative ale precipitaţiilor şi măsurile luate".

Citit 2089 ori Ultima modificare Sâmbătă, 17 Iunie 2017 19:56

1 comentariu

 • postat de IC
  Duminică, 18 Iunie 2017 06:06
  Victoras are grija de copii .... Viorele ,nu ai putea sa ne spui sau sa-l intrebi pe Dragnea ot Teleorman ,cine a gaurit barca in ultimii 27 de ani ? Suntem pusi iar in fata unui ultimatum ,ca in alegerile prezidentaiale din 2000 (Vadim contra Iliescu ) acum este de preferat Grindeanu ,mai bine era fara Ponta. Miscarea sinucigasa a lui Dragnea ,acum apatrent inexpicabila , posibil a fi fost generata de mai multe cauze :1) Se apropie tot mai mult funia justitiei de gatul lui Daddy iar Grindeanu & Toader ,nu au raspuns la comanda de salvare ;2) Sa ajuns la fundul sacului si s-a/se va alege praful de promisiunile din campania electorala ( poate oferi amanunte galateanul Stefan Viorel ); 3) O comanda externa , poate rosii au datorii de platit si au fost activati ,ce-i atata orientare a tarii spre vest... dar poate nu ,fiindca-i atunci este vorba de alta ceva( prea seaman actiune a discreditare a lui Grindeanu -vizita Franta si chiar Iohannis- vizita USA ) . Indiferent ce va fi ,tot alegerile anticipate pot transa situatia ,poate nu se mai guverneaza cu 18 % voturi.
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.