Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Fii primul care postează comentarii!

Acum o săptămână, după ce doi oameni au murit, în Galaţi, ca urmare a unor accidente rutiere produse pe fondul încălcării unor reguli elementare, poliţiştii au pus tunurile pe cei care nesocotesc obligaţiile minime pentru un trafic sigur.

Filtrele prezente pe raza judeţului au confirmat că viteza şi traversarea neregulamentară rămân în topul păcatelor care duc, în multe cazuri, la tragedii ca cele întâmplate săptămâna trecută, când doi bărbaţi, de 55 şi respectiv 74 de ani, au murit din cauza inconştienţei. 685 de amenzi au împărţit agenţii de la Rutieră, cele mai multe, 169, şoferilor care au depăşit viteza legală. 110 pietoni prinşi traversând neregulamentar au încasat şi ei câte o sancţiune, în număr egal cu şoferii care nu au purtat centuri de siguranţă. 18 şoferi s-au ales cu amenzi pentru că au fost prinşi băuţi la volan, în timp ce 19 au fost amendaţi pentru neacordare prioritate pe trecerile de pietoni.

Valoarea totală a amenzilor depăşeşte suma de 350.000 de lei, 70 de conducători auto rămânând şi fără permise. În 16 cazuri, poliţiştii au deschis dosare penale, şapte pentru conducere fără permis şi nouă pentru cei care s-au urcat la volan, deşi consumaseră alcool.

Citit 850 ori Ultima modificare Duminică, 18 Iunie 2017 20:14

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.
ATENTIE: Comentariile nu se mai publica automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.