Un strop de Queen a deschis seara, Alternosfera a reconfirmat la DANUBE ROCK
Foto: Sonia Baciu

Un strop de Queen a deschis seara, Alternosfera a reconfirmat la DANUBE ROCK
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

În a doua seară a Danube Rock, sute de gălățeni au putut asculta, sâmbătă, 1 iulie, câteva dintre cele mai emblematice hituri ale formației Queen, într-o interpretare a lui Dan Helciug, astfel că atât cei mai tineri, dar și cei care au ”prins” perioada de glorie a britanicilor, au putut cânta la unison versuri ce le-au marcat viața. ”Somebody to love”, ”Don't stop me now”, ”Bohemian Rhapsody”, ”We will rock you” sau ”We are the champions” au fost doar câteva dintre hiturile din ”My Queen tribute”. La insistența publicului, Dan Helciug a încheiat cu celebra ”Trăiască berea”. Seara a continuat cu Bucium, Dirty Shirt, austriecii de la NA-15 care au impresionat prin soundul deosebit, dar și prin româna curată cu care s-au adresat celor din public.

Moldovenii de la Alternosfera au încheiat seara, răcorind atmosfera încinsă cu ale lor ”Wamintiri” și au anunțat că ”Ploile nu vin”, chiar dacă visăm la ”Flori de mai”. 

Duminică, în ultima seară de rock, gălățenii îi vor putea asculta pe Tiarra, Blood Brothers (Ucraina) - Iron Maiden Tribute, Grimus, Timpuri Noi şi Vama. 

Vă reamintim că, pentru a evita înghesuiala, accesul pe stadion se va face începând cu ora 17,00, concertele urmând să înceapă de la ora 18,00. Recitalurile trupelor vor dura între 30 şi 90 de minute fiecare, în funcţie de importanţa artiştilor şi de reacţia publicului. 

Având în vedere durata îndelungată a concertelor, organizatorii au pregătit standuri cu răcoritoare, cafea, îngheţată, bere şi produse alimentare, precum şi un număr suficient de toalete ecologice. De asemenea, vor fi şi puncte de hidratare, unde spectatorii se vor putea aproviziona cu apă în mod gratuit. 

De reținut, nu este permis accesul cu artificii, substanţe periculoase, cuţite, arme, obiecte contondente, dar nici cu brichete. 

Intrarea se va face de pe strada Brăilei, zona MHC.

CARGO a încins atmosfera la DANUBE ROCK - CLICK AICI

 

 

 

Citit 6002 ori Ultima modificare Luni, 03 Iulie 2017 11:54

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.