CARGO a încins atmosfera la DANUBE ROCK. Cine va mai CONCERTA în următoarele două zile
Foto: ”Viața liberă”, Teodora Miron

CARGO a încins atmosfera la DANUBE ROCK. Cine va mai CONCERTA în următoarele două zile
Evaluaţi acest articol
(11 voturi)
Aflat deja la a patra ediție, festivalul ”Danube Rock” a debutat vineri seară, 30 iunie, pe stadionul Dunărea din Galați. Zeci de tineri, dar și persoane trecute de prima tinerețe au venit la festival pentru a asculta muzica lor de suflet. ”Danube Rock festival” i-a adus în prima seară pe scenă pe The Rock - AC/DC Tribute, E-an-na, Igralom (Serbia), Anton şi trupa Cargo, cea care de altfel a și fost atracția serii.
 
Fanii trupei din Timișoara au cântat fiecare melodie la unison cu solistul, iar la final aplauzele i-au adus pe cei de la Cargo din nou pe scenă pentru un bis. Trebuie remarcat faptul că artiștii care au urcat pe scena rock-ului au mulțumit fanilor pentru susținere și și-au făcut selfie-uri cu aceștia.
 
La finalul serii, pe stadionul Dunărea au putu fi văzute și gunoiele lăsate de gălățeni, și asta în ciuda faptului că existau coșuri de gunoi, atât pe gazon, cât și la ieșirea de pe stadion, iar mai mulți reprezentanți ai Ecosal au încercat să mențină curățenia.
 
Festivalul care a transformat orașul nostru în capitala rock-ului va continua și sâmbătă, dar și duminică.
 
Astfel, sâmbătă seară, pe scenă vor urca My Queen Tribute (Dan Helciug, care și prezintă festivalul), Bucium, Dirty Shirt, NA-15 (Austria) şi Alternosfera. Iar în ultima seară de rock, gălățenii îi vor putea asculta pe Tiarra, Blood Brothers (Ucraina) - Iron Maiden Tribute, Grimus, Timpuri Noi şi Vama.
 
Vă reamintim că, pentru a evita înghesuiala, accesul pe stadion se va face începând cu ora 17,00, concertele urmând să înceapă de la ora 18,00. Recitalurile trupelor vor dura între 30 şi 90 de minute fiecare, în funcţie de importanţa artiştilor şi de reacţia publicului.
 
Având în vedere durata îndelungată a concertelor, organizatorii au pregătit standuri cu răcoritoare, cafea, îngheţată, bere şi produse alimentare, precum şi un număr suficient de toalete ecologice. De asemenea, vor fi şi puncte de hidratare, unde spectatorii se vor putea aproviziona cu apă în mod gratuit.
 
De reținut, nu este permis accesul cu artificii, substanţe periculoase, cuţite, arme, obiecte contondente, dar nici cu brichete.
 
Intrarea se va face de pe strada Brăilei, zona MHC.
 
 
Citit 7233 ori Ultima modificare Duminică, 02 Iulie 2017 08:38

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.