Evaluaţi acest articol
(12 voturi)
14 comentarii

La 1 iunie s-a redeschis cu mare fast Plaja Dunărea, acolo continuând lucrările pentru viitoarea bază de agrement "Jungle Splash". S-au făcut atunci promisiuni care sunau frumos pe hârtie, dar  care păreau greu de realizat în doar o lună. Conducerea Karan Business&Finance SRl, firma care a câştigat contractul de concesiune a plajei, a spus că pe 16 iunie va fi gata şi unul dintre bazine, însă asta nu s-a întâmplat. Ulterior, aceştia au anunţat că, cel târziu până la sfârşitul lui iunie, lucrările la piscină urmau să fie terminate.

Iată că suntem deja în iulie şi promisiunea făcută de conducere nu s-a concretizat, între aşteptările gălăţenilor şi realizările firmei Karan, care se ocupă de amenajarea plajei, existând decalaje mari. În schimb, pe plajă au fost amplasate două piscine gonflabile pentru adulţi şi una cu tobogan pentru copii, pentru a compensa cumva lipsa piscinei care trebuia să fie deja gata.

Citit 9102 ori Ultima modificare Luni, 03 Iulie 2017 03:02

14 comentarii

 • postat de Saigau Marți, 04 Iulie 2017 17:21 Link la comentariu
  0
  2

  Trebuie asigurat spatiu de acces liber la Dunăre inclusiv loc de plaja neamenajat si sa vedem atunci unde se relaxează cei mai mulți galateni !

  Raportează
 • postat de ... Marți, 04 Iulie 2017 01:30 Link la comentariu
  0
  9

  Patronii firmei au spus "16 iunie",dar nu au precizat anul.De fapt nici secolul,ce tot vorbesc eu???!!!Nu v-ati obisnuit deja cu prostiile facute de Primarie?

  Raportează
 • postat de Noroc cu ploaia asta... Luni, 03 Iulie 2017 22:26 Link la comentariu
  0
  1

  poate le umple.

  Raportează
 • postat de vali Luni, 03 Iulie 2017 20:22 Link la comentariu
  0
  7

  Voi chiar nu intelegeti ca chestia asta este un tun de-o vara. Daca chiar doreau construi ceva acolo, se inchidea plaja, se construia si peste 2-3 ani se deschidea un complex cum nu s-a mai vazut. Ma si bufneste rasul cand aud ca s-au pus piscine gonflabile ☺☺☺

  Raportează
 • postat de Adrian Luni, 03 Iulie 2017 18:27 Link la comentariu
  0
  2

  Inca o precizare .. pentru a putea face baie in piscina cu tobogan esti nevoit sa platestii inca 5 lei doar pentru jumate de ora !

  Raportează
 • postat de pachela Luni, 03 Iulie 2017 17:23 Link la comentariu
  0
  2

  @x intreaba-i tu pe cei de la APA CANAL cum e treaba cu limita de protectie a tevilor care trec pe sub plaja. Si cate sunt de fapt.... Toti cei care au avut plaja in administrare, in tot acest timp - ADP, Sportul Galatean- nu s-au multumit decat sa incaseze banii de intrare de la noi. Au stiut cate probleme au in curtea lor dar au mers pe branci, cu complicitatea noastra a tuturor.

  Raportează
 • postat de X Luni, 03 Iulie 2017 13:31 Link la comentariu
  1
  16

  @pachela - bazinele nu trebuiau construite erau acolo... trebuia doar o mana de bani destul de multi ce-i drept pentru modernizarea intalatiilor si pentru asta nu cred ca va trebuiau avize !!!
  de scuze suntem satui toti !!! lasati minciunile si daca aveti ceva intentii bune puneti mana la treaba!

  Raportează
 • postat de Marin Luni, 03 Iulie 2017 13:19 Link la comentariu
  0
  26

  voi va mirati si tot voi votati PSD, lasa ca asa e bine

  Raportează
 • postat de Ecologistul X Luni, 03 Iulie 2017 13:18 Link la comentariu
  0
  24

  Rezolvarea situaţiei e una singură:
  1. Rezilierea rapidă a contractului de concesiune;
  2. Demisia (de onoare) a Primarului (pentru mai multe abateri);
  3. Reforma consistentă în Administraţia Publică Locală.

  Raportează
 • postat de MM Luni, 03 Iulie 2017 12:07 Link la comentariu
  0
  33

  Pai ce in GROAPA de GUNOI pe nume orasul Galati de 27 de ani se tot promite:
  1. Centura ocolitoare a GROPII de GUNOI!
  2. Aeroport!
  3. Pod peste Dunare sau tunel!
  4. Spital regional!
  5. Transport urban modern si civilizat fara a se achizitiona SH-uri de tramvaie si autobuze la preturi aproape echivalente cu cele noi, plus amenajarea de statii de imbarcare civilizate!
  6. O retea de ACM si caldura fara a inregistra pierderi pana la consumator, dar deh cum altfel se putea sifona bani de la buget pt firmele de casa ale POLITICHIEI galatene!
  7. O retea de strazi,stradute si alei facute cu simt de raspundere in care sa nu balteasca apa dupa prima ploaie si care sa nu se reabiliteaza dupa prima zapada sau ploaie mai puternica unde se lasa si cu surpare de teren, la care si astea sunt executate tot cu firmele de casa ale POLITICHIEI galatene!
  8. O retea de canalizare bine dimensionata care la prima ploaie mai puternica sa nu mai refuleze apa pe sosele si trotuare!
  9. Interconectarea GROPII de GUNOI, macar printr-un drum EXPRES cu restul tarii pt atragere de investitori seriosi, pt creare de noi locuri de munca de csre duce lipsa aceasta GROAPA de GUNOI!
  10. Si lista de nevoi stringente si PROMISIUNI/MINCIUNI ELECTORALE continua dar, deja mi-e scarba sa le tot enumar!
  Asa ca ce mai conteaza daca GROAPA de GUNOI are sau nu are si un spatiu de recreere si distractie pt comunitate pe timp de vara!...Deci o MINCIUNA/PROMISIUNE ELECTORALA in plus sau in minus e o nimica toata, atat pt POLITICHIA galateana, cat si pt bazinul electoral al POLITICHIEI galatene, format din ASISTATI SOCIALI si mare parte din PENSIONARI!

  Raportează
 • postat de macarie banu Luni, 03 Iulie 2017 11:28 Link la comentariu
  0
  17

  da,noi cei care mai comentam pe aici,suntem rai de gura si carcotasi si nu lasam oamenii sa-si faca treaba.......adica mendrele,contractul a fost cumparat bai nene nu castigat.....nimic nu se castiga in Romanica.Sa vina PRIMARUL sa se scalde in piscina gonflabila (oare cat de sanatos o fi?!!)......mai bine pleaca si sa ne lase in pace cu visele lui.Se mai si lauda ca a facut si a dres.......vorbe absolut goale,propaganda de la scoala lui Iliescu......minciuni,minciuni si hotie.

  Raportează
 • postat de Ionut Ordu Luni, 03 Iulie 2017 10:37 Link la comentariu
  0
  24

  Bataie de batjocura.

  Raportează
 • postat de Terente Luni, 03 Iulie 2017 10:24 Link la comentariu
  0
  37

  Nu sunt dezamagit defel...demult nu mai am asteptari din partea oficialitatilor ce batjocuresc orasul Galati!

  Raportează
 • postat de pachela Luni, 03 Iulie 2017 10:13 Link la comentariu
  12
  16

  Intrebati SC APA CANAL SRL de ce nu se pot da avize pentru constructii pe plaja ... Intrebati Electrica de ce nu se poate construi sub stalpii ei ...

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.