Evaluaţi acest articol
(7 voturi)
1 comentariu

O gălăţeancă de 25 de ani a supravieţuit ca prin minune după ce a fost lovită în plin de o maşină pe o trecere de pietoni, pe strada Nae Leonard. Femeia, care traversa regulamentar, a fost surprinsă de autoturismul condus cu viteză de un bărbat de 62 de ani şi proiectată în aer în urma impactului. Din fericire, tânăra s-a ales cu leziuni care au nu îi pun în pericol viaţa, dar care au necesitat totuşi internarea în spoital. Şoferul este cerecetat penal pentru vătămare corporală din culpă. 

Citit 11832 ori Ultima modificare Marți, 04 Iulie 2017 14:08

1 comentariu

 • postat de Atentie pietoni! Marți, 04 Iulie 2017 14:55 Link la comentariu
  5
  25

  Daca tot avem niste politisti atat de milosi care se sfiesc sa puna capat (facandu-si serviciul) masacrului de pe trecerile de pietoni, trotuare si statiile de transport public, macar sa ia cineva masura protejarii acestori locuri cu vulnerabilitati, prin
  montarea de parapeti metalici, delimitatoare din beton, denivelari (bumper) stradale.
  ...
  La trecerile de pietoni de langa Scoala Nr 26, pe Str. Prelungirea Traian...SE CIRCULA IN DUSMANIE ! Aproape toti soferii, chiar daca au contact vizual cu pietonul aflat pe axa drumului (vizibilitatea in zona aia fiind obturata in permanenta de masinile parcate pe toate colturile intersectiei si pe trecerile de pietoni !!!), nu numai ca nu incetinesc ci ... ACCELEREAZA !!!

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.