Un COPAC stă să cadă pe oameni, în Micro 14

Un COPAC stă să cadă pe oameni, în Micro 14
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Chiar dacă au trecut mai bine de două săptămâni de la furtuna care a doborât aproximativ 130 de copaci în municipiul Galaţi, în unele cartiere ale oraşului încă mai sunt arbori dezrădăcinaţi, care stau rezemaţi de blocuri şi reprezintă un pericol pentru trecători, dar şi pentru bunurile oamenilor. Un astfel de copac se află în cartierul Micro 14, în spatele blocului N6.

Oamenii spun că deşi au sesizat autorităţile imediat după furtună, plopul smuls din pământ de vântul puternic nu a fost îndepărtat, în ciuda faptului că, spun cei ce locuiesc în zonă, copacul prăbuşit pe unul dintre pereţii blocului ar fi trebuit să fie prioritate pentru Gospodărire Urbană, în condiţiile în care pe aleea dintre blocurile N6 şi N8 circulă, zilnic, zeci de persoane.

Conducerea societăţii Gospodărire Urbană, prin vocea directorului Bogdan Ardean, ne-a spus că are cunoştinţă despre această problemă şi că a mers la blocul amintit pentru a vedea cu ce se confruntă mai exact în teren. Din cauza grădinilor îngrădite, a spaţiului extrem de îngust dintre blocuri şi a unei conducte de gaz, angajaţii societăţii nu pot interveni cu macara sau cu orice alt utilaj de mari dimensiuni, motiv pentru care este nevoie de alpinişti utilitari. Cum societatea nu dispune de personal calificat în acest domeniu, alpiniştii utilitari care vor acţiona sunt angajaţi ai unei firme private. "Vom interveni în cel mai scurt timp posibil”, ne-a spus directorul Gospodărire Urbană.

Citit 1391 ori Ultima modificare Joi, 10 August 2017 13:09

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.