Impact nimicitor pe Faleză

Impact nimicitor pe Faleză
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Maşini făcute zob, dar şoferii au scăpat cu bine *

Un Mercedes Benz albastru, B 93 KZA, condus de gălăţeanul Vasile Daniş, de 23 de ani, rula pe banda a doua a bulevardului Marea Unire, miercuri, la ora 12,40. Maşina a intrat pe contrasens în apropierea Grădinii Botanice, după ce, conform declaraţiilor făcute de conducătorul auto, a evitat impactul cu o maşină care trecuse de pe banda întâi pe banda a doua, pe aceeaşi direcţie de mers.

„Ajuns pe contrasens, Mercedesul nu a putut evita teribilul impact frontal cu un Ford Focus, tot albastru, B 59 SUU, condus corect de Marius Lucian Lascăr, de 30 de ani, din Brăila”, declară comisarul Viorel Cojocaru, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Rutiere Galaţi.

Deşi grav avariate, autoturismele au reuşit însă performanţa de a-şi ţine în viaţă şoferii, ba mai mult, conducătorul de pe Ford a scăpat fără nici o zgârietură: „Ambii conducători auto purtau centurile de siguranţă, airbag-urile declanşându-se în ambele maşini. Într-adevăr, şoferul Mercedesului este uşor rănit, dar viaţa nu i-a fost pusă în pericol, deşi impactul a fost extrem de violent”, detaliază comisarul Cojocaru.

Traficul a fost reluat la scurt timp pe bulevardul Marea Unire (Faleza Superioară), pe carosabil rămânând însă cioburile din ceea ce au fost, până mai ieri, două maşini de lux.

Citit 2280 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.