Ce i-a spus Delia unei gălăţence la X Factor: ”Ai o mină de aur în voce” (VIDEO)

Ce i-a spus Delia unei gălăţence la X Factor: ”Ai o mină de aur în voce” (VIDEO)
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

La doar 16 ani, nespus de frumoasă şi talentată, gălăţeanca Geanina Mîndrescu a cucerit, vineri seara, pe scena X Factor, atât publicul cât mai ales juriul. ”Îmi doresc mult să fac muzică, dar părinții mei mi-au spus mereu că e o meserie dificilă, şi că trebuie să fii foarte puternic şi să faci față comentariilor celor din jur, care uneori sunt destul de răutăcioase. Şi, dacă eşti sensibil, acestea chiar te pot afecta! Am venit aici să descopăr dacă chiar sunt bună în ceea ce fac sau poate nu este acesta drumul pe care ar trebui să-l urmez”, a mărturisit Geanina înainte de a urca pe scenă.

Conform tradiţiei, fetele frumoase sunt prezentate de Ștefan Bănică, iar Geanina nu a făcut excepţie. Emoţionată, tânăra a mărturisit că a venit la X Factor cu fratele ei şi cu două prietene, şi că talentul i-a fost descoperit la grădiniţă, de educatoare.

De la primele acorduri ale piesei lui Blu Cantrell, "Hit 'Em Up Style (Oops!)", Geanina a stârnit ropote de aplauze, dar şi admiraţia juriului.

Delia: „Ai o mină de aur în voce, cânţi nativ, totul vine natural, nu conştientizezi ce faci! Dacă ai şi conştientiza ce faci, şi ai gândi muzical… ai fi nebunie, extaz! O să te ajut eu, poate!”, i-a promis Delia.

„Draga mea, educatoarea ta a avut dreptate! Ai avut aici o lejeritate formidabilă! Ai de toate, dragoste! Eşti talentată!”, a decis Horia Brenciu.

„Geanina Mândrescu îmi place energia din vocea ta, şi timbrul vocii tale! Mă MÎNDRESCU cu tine! Din partea mea ai un Da”, i-a spus Ştefan Bănică.

„Geanina, linia piesei pe care ai cântat-o tu este extrem de grea! Eu n-o pot câta! Tu ai cântat-o de parcă e floare la ureche! Este foarte grea linia, fato, crede-mă! Pe bun merit mergi mai departe! Ai un DA uriaş de la mine!”, i-a spus Carla’s Dreams.

Cu patru DA-uri, Geanina Cătălina Mîndrescu a reușit să treacă în etapa următoare a X Factor, iar în culise a izbucnit, copleşită de emoţii, în lacrimi!

Îi dorim Geaninei să ajungă cât mai departe la X Factor.

Sursa foto: Antena 1

Citit 6430 ori Ultima modificare Joi, 05 Octombrie 2017 00:33

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.