Showroom-ul Leasing Automobile, inaugurat cu Antonia, Alina Eremia şi Vunk

Showroom-ul Leasing Automobile, inaugurat cu Antonia, Alina Eremia şi Vunk
Evaluaţi acest articol
(13 voturi)

Cu mai puţin de un an şi jumătate în urmă, pe strada Henri Coandă nr.52, vizavi de patinoar, trona o ruină, o clădire-schelet năpădită de buruieni cât casa. Acum, pe acel loc, Leasing Automobile a construit un showroom spectaculos, pe trei niveluri, cu absolut toate facilităţile unui comerţ civilizat cu maşini. Este o investiţie cum, cel puţin la Galaţi, nu am mai văzut dinainte de criza economică izbucnită în 2008.

Showroom-ul, construit de la zero, reprezintă o investiţie derulată într-un an şi jumătate şi în care, conform managerului Leasing Automobile, Gigel Bracaci, s-au pus „suflet, foarte mult suflet, şi bani”. Este, totodată, un pas spre un comerţ „next level” cu automobile rulate al unei firme care are clienţi în aproape toată ţara, un comerţ ca afară, în care clientul să-şi poată alege maşina preferată. „Prin inaugurarea acestui showroom, vrem să facem un comerţ cu automobile rulate la un nivel cu mult peste tot ce este în România, probabil ca în Germania. Adică maşini cu kilometri reali, curate, bine întreţinute, verificate, iar clientul să aibă încredere în noi – asta îmi doresc cel mai mult. E un pas spre calitate, spre un comerţ civilizat, aşa cum se întâmplă când pleci de la piaţă spre mall. Clientul se va simţi foarte bine la noi, vom avea şi catering, îl servim cu o băutură, cu o cafea bună, peste tot este curăţenie impecabilă, avem toalete, aer condiţionat vara, căldură iarna, test-drive, service, testerele cele mai performante – orice înseamnă civilizaţie. Suntem atât de transparenţi, încât clientul poate să stea cu maşina pe elevator să se uite la ea cât vrea, ca să se convingă”, ne-a spus managerul Leasing Automobile.

Inaugurarea showroom-ului a avut loc sâmbătă seara, printr-un concert cu o distribuţie de zile mari. Pe scena amplasată în aer liber au cântat Antonia, Alina Eremia şi Vunk, iar intermezzo-urile umoristice au fost asigurate de Andrei Duban. Invitaţii, peste două sute, s-au bucurat de muzica bună, au râs la glumele lui Duban, au avut la dispoziţie un catering de cinci stele şi, timp de aproape patru ore, au avut liber la selfie-uri şi la filmări cu vedetele, au socializat, au admirat zecile de maşini expuse... Într-un cuvânt, toată lumea s-a simţit foarte bine.

De astăzi, nu te mai întâlneşti la showroom-ul din Henri Coandă 52 cu Antonia sau Alina Eremia, dar toate celelalte sunt la locul lor. Ai la dispoziţie zeci de maşini rulate, din care să-ţi alegi favorita. „O maşină la mâna a doua, conform legii, înseamnă o maşină care a făcut 6.000 de kilometri. Când a depăşit cei 6.000 de kilometri, se cheamă maşină rulată. Dar noi am avut şi maşini cu 500 de kilometri. Din oferta noastră lipsesc maximum una-două mărci, pe care nu le putem lua din Europa. În rest, aducem orice, cele mai bune modele, cele mai căutate şi cele mai frumoase. Ca preţuri, începem de la Euro 5, model 2013-2014, de la 7.000 euro fără TVA. La gama Renault, de exemplu, pornim de la 6-7.000 de euro fără TVA. Avem modele chiar foarte noi la 30.000 de euro fără TVA, am avut şi de 50.000, şi de 60.000. Dar majoritatea se încadrează între 10 şi 20.000 de euro fără TVA, este un preţ pe care zic eu că şi-l permite orice persoană juridică. O persoană juridică poate să cumpere în leasing, o persoană fizică poate să achite cash sau cu credit bancar. Cumpărarea unei maşini este un eveniment foarte important în viaţa unei familii şi noi vrem să-l tratăm cu importanţa care i se cuvine”, ne-a mai spus managerul Gigel Bracaci.

(P)

Citit 42780 ori Ultima modificare Marți, 17 Octombrie 2017 14:59