Unic în Galaţi - Muşchi de Vită pe Piatră Încinsă!

Unic în Galaţi - Muşchi de Vită pe Piatră Încinsă!
Evaluaţi acest articol
(18 voturi)

Restaurantul de la Vila Bordeaux vă propune în meniul à la carte un preparat deosebit, unic în Galaţi - Muşchi de Vită pe Piatră Încinsă!

Gătitul pe piatră încinsă este cel mai rapid, sănătos, distractiv şi delicios mod de a găti. Lasă-vă simţurile surprinse de prospeţimea preparatelor pe piatră încinsă, fără adaos de ulei sau grăsimi! Bucuraţi-vă de o experienţă unică, gătiţi carnea aşa cum vă doriţi, iar ultima bucaţică va fi la fel de fierbinte ca prima.

Restaurantul Bordeaux, deschis anul trecut în Galaţi, a ajuns destul de repede în atenţia publicului prin câteva ingrediente de bază: design, mâncare bună, dar şi evenimente culinare, unele în special dedicate artei vinurilor bune.

Conceptul restaurantului este bazat pe tradiţie, inovaţie şi experimentare. Bordeaux vă va surprinde toate simţurile prin meniul atent selecţionat din bucătăria internaţională, bazat pe ingrediente proaspete şi combinaţii echilibrate nutriţional.  Selecţia culinară specială, delicioasele deserturi, vinul, băuturile aperitiv - toţi aceştia sunt aliaţi importanţi pentru o masă gustoasă şi o experienţă memorabilă.

Ne găsiţi pe str. Alexandru Cernat, nr. 79.

Program luni-duminică 10:00-23:00

facebook.com/vilabordeaux

Rezervări la tel. 0374 060 217

(P)

Citit 10106 ori Ultima modificare Vineri, 13 Octombrie 2017 14:12