PREMII de peste 100.000 de euro. ROMERO oferă o mașină la fiecare trei luni!

PREMII de peste 100.000 de euro. ROMERO oferă o mașină la fiecare trei luni!
Evaluaţi acest articol
(30 voturi)

Romero a pornit afacerea de amanet acum mai bine de 20 de ani cu o singura casa de amanet si cu dorinta de a oferi solutii financiare pentru acei clienti care au inteles rapid ca in momentele de maxima nevoie de bani bunurile proprii ii pot scoate din impas.

Romero Amanet a intermediat acest proces de valorificare a bunurilor detinute de catre clienti in ultimii 20 de ani. In plus, standardele serviciilor de amanet au crescut constant printr-un personal foarte bine pregatit si o atmosfera moderna in care au loc toate operatiunile de schimb.

'Colegele sunt extrem de dragute si bine pregatite' - Vrinceanu Maria

'Personalul din punctul de amanet m-a consiliat foarte bine si uitati ca am castigat' - Mihai Georgeta Lenuta

Amanetul este o soluţie financiara usor de obtinut - credit doar cu buletinul şi o garanţie în aur, cu o durata optima - pe 90 de zile. Mai mult de atat, Amanet Romero, a creat cele mai interesante tombole ale caror premii au depasit in doar trei ani valoarea de 100.000 euro.

'Alegeti Contractul Avantaj si puteti castiga o masina asa cum si eu am castigat' - Vrinceanu Maria

'Vreau sa castig un lingou in fiecare luna' - Stefan Mirela

In luna septembrie doamna Vrinceanu Maria a castigat a 11-a masina Dacia Logan.

Alte servicii pe care vi le ofera firma Romero sunt: schimb valutar, transfer bani oriunde in tara sau strainatate, bijuterii si NOU (unic in Galati) posibilitatea de prelungi online un contract.

Urmatoarea extragere Avantaj Plus va avea loc la in luna ianuarie 2018. Mai multe detalii puteti obtine in oricare din cele 18 puncte de lucru Romero, vizitand site-ul www.romero.ro sau accesand pagina de Facebook AmanetGalatiRomero.

(P)

Citit 5115 ori Ultima modificare Joi, 19 Octombrie 2017 08:52

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.