Mai ieftin, mai sigur şi mai prietenos cu mediul. Toată gama instalaţiilor GPL omologate în România, la Killtec Service

Mai ieftin, mai sigur şi mai prietenos cu mediul. Toată gama instalaţiilor GPL omologate în România, la Killtec Service
Evaluaţi acest articol
(17 voturi)

A costat întotdeauna la jumătate faţă de preţul benzinei şi, în contextul scumpirilor de pe piaţa carburanţilor, instalaţiile de alimentare cu gaz petrolier lichefiat (GPL) devin o alternativă tot mai atractivă pentru şoferi. GPL-ul se poate monta pe absolut orice fel de maşină pe benzină, de la cele non-euro până la cele de ultimă generaţie, cu norme de poluare Euro 6, inclusiv pe maşinile cu injecţie directă pe benzină şi chiar pe maşinile cu alimentare hibridă. Service-ul Killtec de pe strada Tecuci nr.270 – cum treci de Maşniţă spre Drumul de Centură, pe dreapta – este singurul loc din Galaţi unde se montează toată gama instalaţiilor GPL omologate în România. În plus, posesorilor de Logan le este dedicată, până la sfârşitul anului, o ofertă cu „un preţ corect”, după cum spune directorul general al Killtec, Gigi Spiridon.

Landi Renzo, Lovato, Tomasetto, BRC, Prins, Fratelli, Romano - sunt cei mari producători de instalaţii GPL din lume, omologaţi în România, iar Killtec Service Galaţi, pe str.Tecuci nr.270, are parteneriate încheiate cu toţi aceştia. „Avem 11 ani de când montăm instalaţii GPL, de la cele mai simple maşini, mă refer aici la Dacia cu carburaţie sau Tico, până la maşini complicate, de ultimă generaţie, cu motoare mari, de peste 4.000 cmc. La acest moment, în service-ul acesta se montează toată gama de instalaţii GPL omologate în România. E singurul service care face asta”, spune directorul general al Killtec, Gigi Spiridon.

Preţul de vânzare al GPL-ului la staţiile de alimentare este fără accize şi alte taxe suplimentare, fiind aproximativ la jumătatea preţului benzinei, iar amortizarea investiţiei se face relativ uşor, numai din diferenţa de cost benzină-GPL. Contrar a ceea ce se crede, instalaţia de alimentare cu GPL este mult mai sigură decât cea de benzină. Rezervorul este realizat din material special tratat chimic pentru a evita fisurile în caz de accident, are un grup de supape care împiedică umplerea cu mai mult de 80% din capacitate, permiţând astfel gazului o expandare în caz de temperaturi înalte sau accidente, alimentarea fiind oprită automat. Altfel spus, o maşină cu instalaţie GPL montată corect NU EXPLODEAZĂ!

La service-ul Killtec din str.Tecuci 270, în funcţie de complexitatea maşinii, montarea instalaţiei GPL durează de la cinci ore până la două zile, pentru maşinile mai complicate. Şi costul instalaţiei este diferit, în funcţie de capacitatea cilindrică, de rezervor, de poziţionarea compartimentului motor etc. Cel mai mic preţ este de 895 lei, iar cele mai scumpe ajung la 9.750 de lei, pentru maşini puternice, cu motoare de generaţie nouă. „Noi am montat aici instalaţii GPL pe BMW seria 5, pe Hummer, pe un Chevrolet Silverado, maşină adusă din America, cu motor de 6.400 cmc, foarte mari. O maşină ca aia consumă 34 de litri la suta de kilometri. GPL-ul este o alternativă foarte bună. Cu cât oamenii fac kilometri mai mulţi, cu atât se amortizează instalaţia mai rapid”, afirmă Gigi Spiridon.

Până la sfârşitul anului, Killtec Service are o ofertă pentru posesorii de Logan: 1.885 lei, „un preţ foarte bun şi un preţ corect pentru instalaţiile pe care le comercializăm”, încheie Gigi Spiridon.

Mult mai multe detalii puteţi afla pe str.Tecuci nr.270, la sediul Killtec Service, pe pagina de internet killtec.ro sau pe pagina de Facebook Killtec SRL Galaţi.

(P)

Citit 6171 ori Ultima modificare Joi, 16 Noiembrie 2017 11:38