Unic Energo Instal îţi aduce în casă cel mai eficient şi inovator sistem de încălzire. Cu doar 3.000 de lei îţi asiguri confortul termic pentru 25 de ani!

Unic Energo Instal îţi aduce în casă cel mai eficient şi inovator sistem de încălzire. Cu doar 3.000 de lei îţi asiguri confortul termic pentru 25 de ani!
Evaluaţi acest articol
(26 voturi)

Unic Energo Instal îţi aduce în casă cel mai eficient şi inovator sistem de încălzire. Cu doar 3.000 de lei îţi asiguri confortul termic pentru 25 de ani! Recunoscute pe plan mondial ca fiind liderul în materie de încălzire eficientă, panourile radiante cu infraroşu îndeplinesc cele trei principii de bază de care trebuie să ţii cont atunci când alegi sistemul de încălzire care să îţi garanteze confortul pe termen lung: calitate, economie şi sănătate!

Unic Energo Instal îţi aduce în casă PANOUL INFRAROŞU ORIGINAL SUNJOY, sistemul de încălzire al viitorului, care îţi reduce cu până la 50 la sută cheltuielile de încălzire!

Panourile radiante cu infraroşu reprezintă cel mai eficient mod de încălzire, cu un randament de peste 96 la sută şi consum cu peste 20 la sută mai mic decât orice alt sistem de încălzire. La fel de important este că panourile au efect antibacterian şi elimină 99 la sută din viruşi, microbi, bacterii.

Mai mult, pentru a vă monta un astfel de sistem de încălzire, nu aveţi nevoie de aprobări sau autorizaţii, iar instalarea acestuia nu îţi transformă casa într-un şantier, aşa cum se întâmplă în cazul centralelor pe gaz şi nu numai. Nu sunt necesare ţevi şi calorifere cu apă, nu necesită revizii, întreţinere, filtre, consumabile şi extrem de important este faptul că nu există niciun risc de inundaţie, incendiu, explozie, electrocutare sau asfixiere. Designe-ul este foarte plăcut şi ocupă foarte puţin spaţiu, întrucât pot fi montate pe tavan sau pe perete, asemenea tablourilor sau oglinzilor.

Panourile radiante cu infraroşu funcţionează fără zgomot, fără să consume oxigenul din încăpere şi nu produc gaze toxice. Dimpotrivă, menţin o umiditate optimă în încăpere fără să usuce aerul. Principiul panourilor radiante, încă nu foarte răspândite în prezent, este simplu: ele încălzesc nu aerul din încăperi, ci direct pereţii, mobilierul şi persoanele din încăpere prin intermediul radiaţiilor infraroşii, identice radiaţiilor termice solare.

Nu trebuie neglijat faptul că, spre deosebire de celelalte sisteme de încălzire existente pe piaţă, a căror durată de viaţă nu depăşeşte 10-12 ani, panourile radiante cu infraroşu au durata medie de viaţă de 25 de ani, iar termenul de garanţie este de 10 ani!

Preţuri promoţionale, pentru toate buzunarele

Dacă eşti proprietarul unei garsoniere, trebuie să ştii că încălzirea locuinţei cu panouri radiante cu infraroşu te costă doar aproximativ 2.000 de lei (cu TVA inclus), iar pentru un apartament cu două camere cheltuielile se ridică la 3.000 de lei (cu TVA).

Este vorba despre aceeaşi sumă pe care Primăria Galaţi le-o oferă cetăţenilor pentru a-şi achiziţiona sisteme alternative de încălzire. Tocmai din acest motiv, panourile radiante ale Unic Energo Instal au ajuns în casele mai multor gălăţeni.

Pentru un apartament cu trei camere, preţurile promoţionale încep de la 3.850 de lei (cu TVA).

Sună la 0742.952.837 (Alexandru Păduraru) şi te ajutăm să alegi sistemul de încălzire potrivit pentru locuinţa ta! Pentru mai multe informaţii accesaţi site-ul www.unicenergoinstal.ro şi pagina de Facebook a societăţii noastre.

(P)

Citit 9538 ori Ultima modificare Vineri, 27 Octombrie 2017 15:01