A vrut să plece de-acasă pe geam!

A vrut să plece de-acasă pe geam!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Un bărbat în vârstă de 57 de ani, bolnav de epilepsie, a fost adus luni seara la Spitalul Clinic de Urgenţă şi este în prezent internat la secţia de Neurochirurgie, după ce a căzut de la etajul 2. Bărbatul încercase să iasă din casă folosind geamul de la balcon al apartamentului din Mazepa I în care locuieşte împreună cu părinţii (foto).

După spusele tatălui, incidentul s-a petrecut în jurul orei 18,00, când el a plecat de acasă doar pentru o jumătate de oră ca să facă nişte cumpărături. A încuiat uşa, cum procedează de obicei, fără să-i treacă prin minte ce avea să se întâmple. Mama bărbatului căzut de la etaj este imobilizată la pat, în urma unui accident vascular, aşa că nu şi-a putut împiedica băiatul să facă imprudentul gest.

„La Neurochirurgie a fost internat un bărbat de peste 50 de ani, bolnav de multă vreme de epilepsie, cu tulburări de comportament. Acesta a fost închis de familie în apartament pentru că mai trebuie şi oamenii să plece. Criza s-a declanşat în timp ce încerca să iasă, nu se ştie cum, din balcon şi a căzut de la etajul 2. La ora actuală este stabilizat. Epilepsia este o boală îngrozitoare de care au suferit Iulius Cezar, Dostoievski  şi mulţi alţi oameni remarcabili din istoria omenirii. Vom căuta să facem ce putem pentru bietul om”, a spus dr. Nicolae Bacalbaşa, purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic de Urgenţă Galaţi.

„Nu există suspiciuni că ar fi fost împins de cineva. Am fost chemaţi la faţa locului şi am încheiat un proces verbal de constatare”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Galaţi, Cristina Tatulici.

Tatăl bărbatului ne-a mai zis că fiul său a fost externat chiar la începutul acestei lunii de la Spitalul de Psihiatrie “Elisabeta Doamna”, după ce fusese internat mai înainte şi la secţia de Neurologie a Spitalului de Urgenţă „Sf. Apostol Andrei”.

pnl3
Citit 749 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.