Unde-s doi… durerea creşte

Unde-s doi… durerea creşte
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Cu capul spart şi coastele plesnite, un gălăţean se gândeşte dacă să se mai întoarcă sau nu acasă. Omul, în vârstă de 53 de ani, a fost serios altoit de fiul concubinei sale, mai tânăr cu zece ani. În conflictul bărbaţilor a fost implicată şi femeia care i-a adus sub acelaşi acoperiş şi care şi-a încasat, se pare, porţia ei de lovituri.

„Am fost bătut de copilul concubinei. Beam împreună un şpriţ şi nu ştiu ce i s-a năzărit să-mi spună c-am vrut să-i iau banii. M-a lovit în cap şi pe spate cu o bucată de lemn. A bătut-o şi pe maică-sa, care sărise să mă apere”, povesteşte bărbatul internat luni seara, după incident, la secţia de Neurochirurgie a Spitalului Clinic de Urgenţă.

„Un domn din Galaţi a fost atacat de fiul concubinei - hai să zicem nevestei fără acte - fiind acuzat că i-a luat acestuia nişte bani. A luat-o în cap la propriu, adică a primit cu lemnul peste extremitatea cefalică, cum zice medicina, şi a trebuit să se coasă temeinic”.

„Mai mult, concubina, care se reprofilase spre victimă încercând să o apere de fiul agresor, a luat şi ea porţia proprie. Dar mai puţin violentă că, de, era mamă. Ca atare, atenţie când faci o achiziţie ce iei pe factură!”, avertizează doctorul Nicolae Bacalbaşa, purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic de Urgenţă Galaţi.

Deşi nefericitul om a încasat lovituri serioase de la cel pe care l-a socotit propriul fiu, are de gând să treacă cu vederea revolta violentă. După cum a precizat Cristina Tatulici, purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Galaţi, victima a fost audiată şi refuză să depună plângere împotriva agresorului.

Citit 1604 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.