O surpare a afectat circulaţia tramvaielor în Galați
Foto: ”Viața liberă”, Marius Negri

O surpare a afectat circulaţia tramvaielor în Galați
Evaluaţi acest articol
(9 voturi)

UPDATE | O surpare apărută în zona Patinoarului a dat peste cap circulaţia tramvaielor de pe traseul 39, iar societatea publică de transport local, Transurb SA, a fost nevoită să mute capătul de linie şi să introducă autobuze.

"Vă informăm că, pe 4 decembrie 2017, din cauza unei surpări apărute în carosabil, în zona Patinoarului, capătul de linie pentru traseul nr. 39 va fi la Comat. De la Comat până la Cimitirul Israelit se va asigura transportul de călători cu autobuze, care vor pleca din zece minute în zece minute. Vă mulţumim pentru înţelegere şi ne cerem scuze pentru eventualele neplăceri", a anunţat Transurb, pe pagina de Facebook a societăţii.

O echipă a SC Apă Canal s-a deplasat acolo pentru a investiga cauza surpării. Zona a fost decopertată şi s-a descoperit că de vină este o avarie apărută pe un racord de canalizare. La închiderea ediţiei, reprezentanţii Apă Canal ne-au declarat că se lucrează la remedierea avariei astfel încât, de marți dimineaţă să fie reluată circulaţia tramvaielor în zonă.


Traseul de tramvai 39, afectat de o SURPARE | O surpare apărută în zona Patinoarului a dat peste cap circulaţia tramvaielor de pe traseul 39, iar societatea publică de transport local, Transurb SA, a fost nevoită să mute capătul de linie şi să introducă autobuze.

"Vă informăm că, astăzi, 4.12.2017, din cauza unei surpări apărute în carosabil, în zona Patinoarului, capătul de linie pentru traseul nr. 39 va fi la Comat. De la Comat până la Cimitirul Israelit se va asigura transportul de călători cu autobuze, care vor pleca din zece minute în zece minute. Vă mulţumim pentru înţelegere şi ne cerem scuze pentru eventualele neplăceri", anunţă SC Transurb, pe pagina de Facebook a societăţii.

Potrivit Primăriei municipiului Galaţi, echipa SC Apă Canal face, în acest moment, investigaţii în zonă, pentru a afla cauza surpării.

Vom reveni cu amănunte.

Citit 7533 ori Ultima modificare Luni, 04 Decembrie 2017 17:46

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.