FACEBOOK lucrează la CREAREA unui BUTON „DISLIKE”

FACEBOOK lucrează la CREAREA unui BUTON „DISLIKE”
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Facebook, presat de mulţi ani de utilizatori să adauge un buton "dislike", a anunţat că lucrează în acest sens şi că prevede în "curând" realizarea de teste.

"Oamenii cer butonul dislike de mulţi ani", a recunoscut directorul general şi fondatorul grupului, Mark Zuckerberg, "iar azi este o zi specială, pentru că este ziua în care pot spune că lucrăm la acest lucru şi suntem aproape să demarăm un test". "Nu vrem să creăm doar butonul «nu-mi place», pentru că nu vrem să transformăm Facebook într-un forum în care oamenii să voteze pro sau contra a ceea ce postează ceilalţi".

El a subliniat că utilizatorii acestei reţele vor mai ales să exprime "empatie" şi nu se simt în largul lor să folosească butonul "like" pentru evenimente triste, cum sunt decesele sau criza refugiaţilor, de exemplu.

"Este important să le oferim şi alte opţiuni decât simplul «like» pentru a-şi exprima repede emoţiile sau pentru a-şi împărtăşi sentimentele faţă de o postare", a explicat Zuckerberg, precizând că este "uimitor de complicat" de pus în aplicare.

Sursa foto: parade.com

Citit 2537 ori Ultima modificare Miercuri, 16 Septembrie 2015 13:14

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.