Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
2 comentarii

Paradoxal pentru un club sportiv care are secţii cu activitate pe gheaţă (patinaj artistic, viteză şi hochei pe gheaţă), cele mai mari probleme se ivesc în sezonul estival! Iată de ce l-am abordat pe fostul hocheist Mihai Brandabur, director al CSM Dunărea, să prezinte starea celei mai mari grupări sportive din judeţ.
 
- Cum mai merg lucrurile la club?
- Din punctul de vedere al pregătirii sportive mergem cu motoarele în plin, acum se încarcă bateriile pentru sezonul competiţional. Partea proastă este că şi în acest an suntem în incertitudini privind finanţarea. La minister, responsabilii care hotărăsc acest lucru sunt în concediu şi nu avem la cine apela pentru restanţele ce le avem de primit. De la Primărie ni s-au repartizat bani, dar nu sunt prea lămurit, sunt bani şi pentru activitatea sportivă sau numai pentru a ne achita chiria pentru bazele sportive? Dacă sunt numai pentru chirie, situaţia ar fi dezastruoasă. În afară de sporturile pe gheaţă noi mai avem secţii cu o bună activitate, cum ar fi lupte, taekwondo, tenis, box, haltere sau kaiac-canoe. Pentru toate acestea ne trebuie bani, pe care deocamdată nu îi avem.
- Când se va deschide Patinoarul?
- După gala de box (23 august - n.n.), când administraţia va avea mult de lucru. Cea mai serioasă problemă este să se monteze din nou plăcile protectoare de plexiglas, demontate de la gala din iarnă. Apoi urmează verificarea şi, eventual, remedierea instalaţiei de frig, dacă va fi cazul.
- Ce se întâmplă cu echipa de hochei seniori?
- Ne întoarcem la finanţare. Dacă se  limpezeşte situaţia de la federaţie, actualul birou federal fiind suspendat prin hotărâre judecătorească, în principal dacă vom avea bani, ne înscriem cu echipa de seniori în Divizia A. Dacă nu vom avea bani, facem o echipă de tineret (Under 20) şi... aşteptăm vremuri mai bune.

Citit 4084 ori Ultima modificare Marți, 06 August 2013 10:17

2 comentarii

 • postat de nu conteaza Sâmbătă, 03 August 2013 10:24 85.52.38.*** Link la comentariu
  0
  0

  daca o sa stam in birou sa admiram trofeele castigate in trecut nu o sa facem nimic domnule brandabur.Ati cautat sa atrageti sponsori ca sa nu mai stam la mana primariei?ocupati un post in care nu va descurcati de fapt cum nu vati descurcat nici in hochei daca nu aveati relatii .LASATI LOCUL LA CINEVA CAREVREA INTRADEVAR SA FACA CEVA
  .

  Raportează
 • postat de Ce soartă vor avea patinoarul şi sportivii de la patinaj şi de la hokey? Sâmbătă, 03 August 2013 10:03 5.13.143.*** Link la comentariu
  0
  0

  La patinoar este vraişte. În loc să fie o instituţie sportivă reprezentativă pentru oraş şi pentru ţară în clădirea patinoarului se îngrămădesc tot soiul de ghişee ale ADP-ului venit aici odată cu Pâslaru. Totul este jegos, stricat, trist, atât în patinoar cât şi în jurul său. Un alt cimitir al domnului Eduard Grosu. Cum va fi viitorul patinoarului, al sportului pe gheaţă, sport ce a adus de-a lungul anilor o frumoasă tradiţie şi care acum este în pragul dispariţiei. Ce se va întâmpla cu miile de iubitori ai patinajului de plăcere, care în anii din urmă luau cu asalt această bază sportivă? Ce se va întâmpla cu echipele de hokey, de seniori şi de juniori, promotoarele sportului gălăţean în ţară şi peste hotare?
  Până la urmă care a fost scopul acestui articol? Poza lui Brandabur? De ce nu a fost întrebat şi domnul primar ce părere are despre cum arată patinoarul şi despre cum este condus clubul care , înţeleg, este al municipalităţii?
  Cât despre Brandabur ce vrei de la unul care spune că "De la Primărie ni s-au repartizat bani, dar nu sunt prea lămurit, sunt bani şi pentru activitatea sportivă sau numai pentru a ne achita chiria pentru bazele sportive?"
  Să vină un lămurici să-l lămurească dacă singur nu poate pricepe.
  Cine poate aduce un conducător de club care să aibă calităţile necesare postului şi care să redea splendoarea de altădată a patinoarului?

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.