Interviu cu Mihai Brandabur, director CSM Dunărea: "E posibil să renunţăm la echipa de hochei seniori"

Interviu cu Mihai Brandabur, director CSM Dunărea: "E posibil să renunţăm la echipa de hochei seniori"
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Paradoxal pentru un club sportiv care are secţii cu activitate pe gheaţă (patinaj artistic, viteză şi hochei pe gheaţă), cele mai mari probleme se ivesc în sezonul estival! Iată de ce l-am abordat pe fostul hocheist Mihai Brandabur, director al CSM Dunărea, să prezinte starea celei mai mari grupări sportive din judeţ.

 

- Cum mai merg lucrurile la club?

- Din punctul de vedere al pregătirii sportive mergem cu motoarele în plin, acum se încarcă bateriile pentru sezonul competiţional. Partea proastă este că şi în acest an suntem în incertitudini privind finanţarea. La minister, responsabilii care hotărăsc acest lucru sunt în concediu şi nu avem la cine apela pentru restanţele ce le avem de primit. De la Primărie ni s-au repartizat bani, dar nu sunt prea lămurit, sunt bani şi pentru activitatea sportivă sau numai pentru a ne achita chiria pentru bazele sportive? Dacă sunt numai pentru chirie, situaţia ar fi dezastruoasă. În afară de sporturile pe gheaţă noi mai avem secţii cu o bună activitate, cum ar fi lupte, taekwondo, tenis, box, haltere sau kaiac-canoe. Pentru toate acestea ne trebuie bani, pe care deocamdată nu îi avem.

- Când se va deschide Patinoarul?

- După gala de box (23 august - n.n.), când administraţia va avea mult de lucru. Cea mai serioasă problemă este să se monteze din nou plăcile protectoare de plexiglas, demontate de la gala din iarnă. Apoi urmează verificarea şi, eventual, remedierea instalaţiei de frig, dacă va fi cazul.

- Ce se întâmplă cu echipa de hochei seniori?

- Ne întoarcem la finanţare. Dacă se  limpezeşte situaţia de la federaţie, actualul birou federal fiind suspendat prin hotărâre judecătorească, în principal dacă vom avea bani, ne înscriem cu echipa de seniori în Divizia A. Dacă nu vom avea bani, facem o echipă de tineret (Under 20) şi... aşteptăm vremuri mai bune.

Citit 4787 ori Ultima modificare Marți, 06 August 2013 10:17

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.