Un bărbat a FURAT două cutii cu donații dintr-un coafor canin | VIDEO

Un bărbat a FURAT două cutii cu donații dintr-un coafor canin | VIDEO
Evaluaţi acest articol
(12 voturi)

Un bărbat este căutat acum de polițiștii gălățeni după ce a furat două cutii cu donații dintr-un salon canin din Galați. Bărbatul a intrat sâmbătă în coafor, s-a asigurat că recepția este nesupravegheată, a luat cele două urne cu bani și a ieșit pe vârfuri din salon. Hoțul nu a ținut însă cont și de faptul că recepția era supravegheată video, camerele de luat vederi surprinzând toată operațiunea. Patronul salonului a publicat imaginile pe o rețea de socializare și a depus plângere la poliție. De altfel, polițiștii s-au și autosesizat în acest caz, după ce au văzut filmulețul pe internet.

În total, în cele două cutii se afla suma de 1.000 de lei, bani strânși pentru a veni în sprijinul patrupedelor aflate în grija celor de la Asociația ”Ajutați-l pe Lăbuș”, dar și pentru câinii folosiți în terapia copiilor cu autism.

”În prezent, polițiștii desfășoară o anchetă în acest caz sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt”, a declarat Crina Dragu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Galați.

Citit 4790 ori Ultima modificare Miercuri, 27 Decembrie 2017 16:03

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.