Mașină de teren incendiată în cartierul I.C. Frimu

Mașină de teren incendiată în cartierul I.C. Frimu
Evaluaţi acest articol
(15 voturi)

Mai mulți locuitori ai cartierului I.C. Frimu au trecut, noaptea trecută, printr-o sperietură zdravănă după ce o mașină de teren parcată între blocuri a ars complet. Aproape de miezul nopții, oamenii au auzit o bubuitură puternică afară. Ieșiți la balcoane sau din scările blocurilor, locatarii au văzut că zgomotul fusese produs de incendierea unei mașini marca Land Rover. Dintr-un film distribuit pe Facebook se poate vedea că autoturismul în cauză a fost mutat, însă locul pe care fusese parcat în momentul incendierii ardea încă.

La fața locului a venit un echipaj de pompieri cu o autospecială. ”S-a reușit stingerea incendiului și, din primele verificări, a reieșit faptul că focul a fost pus intenționat. Autoturismul a fost distrus în totalitate, pagubele materiale ridicându-se în jurul sumei de 16.000 de lei”, a declarat locotenent-colonelul Eugen Chiriță, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Galați.

Cel mai probabil, incendiul a fost produs de un o sticlă cu combustibil aruncată pe mașină. Poliția face acum cercetări pentru a vedea cine este autorul faptei.

 

Citit 10452 ori Ultima modificare Luni, 25 Decembrie 2017 01:58

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.